10 de cărti pe care sa le cumperi astăzi la reducere

Am scris în articolul anterior faptul că Libris organizează mari reduceri. Totuși am ținut să fac un articol cu o listă de cărți ce merită să le cumperi azi la reducere.

1.Divergent și Insurgent

Încă nu am dat o comandă însă dacă voi face rost de bănuți atunci printre cărțile pe care le-aș cumpăra ar fi și cele ale Veronicăi Roth. Puteți cumpăra Divergent precum și Insurgent mai ieftine cu 40%.

2.Antologia nebula 2012 – James Patrick Kelly, John Kessel

Una dintre cele mai vizibile reduceri este pentru Antologia nebula 2012. Poți cumpăra această carte cu 80% mai ieftin.

3.Seria Cântec de Gheață și Foc

 Toate cărțile din seria lui George R.R. Martin se află la o reducere de 30%. Dacă ești un pasionat al genului Fantasy Saga atunci trebuie numaidecât să îi cumperi cărțile.

Cumpără acum cărțile:

4.Jocurile Foamei

Seria Hunger Games este probabil una din cele mai bune serii pe care le-am citit până acum. Aceste trei cărți pot fi cumpărate astăzi cu 30% mai ieftin.

5.Ura, Prietenie, Dragoste, Casatorie – Alice Munro

O carte pe care încă nu am citit-o, însă mi-a fost recomandată. O puteți cumpăra cu 25% mai ieftin.

6.Prea multă fericire – Alice Munro

Nu am citit această carte însă am comandat-o fiind cu 25% mai ieftină. Am auzit numai cuvinte frumoase despre ea așa că nu am putut să nu o comand.

7.Chimia mortii – Simon Beckett

Editura TREI are probabil cele mai mari reduceri. De exemplu Chimia Mortii de Simon Beckett este cu 75% mai ieftină.

8.Cronolitii – Robert Charles Wilson

O altă carte din categoria SF aflată la un preț redus este Cronoliții. Aceasta are un preț cu 75% mai mic și este considerată a fi „Una dintre cele mai impresionante realizări science-fiction ale anului” – New York Times.

9.Spectrul lui Phlebas – Iain M. Bank

Una dintre cele mai semnificative reduceri este cea pentru cartea Spectrul lui Pheblas care este mai ieftină cu 92% și costă doar 2 lei.

10.Blindatele mortii – Sven Hassel

O carte a ororilor, de care n-ar trebuie să se atingă oamenii care au coșmare! Sven Hassel descrie atrocitățile combatanților ca nimeni altul…Un extraordinar roman de război. Așa este descrisă cartea lui Sven Hassel care poate fi cumpărată cu un preț de doar 7 lei.

 

 

 

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*