10 idei interesante pentru cititori de încercat acasă

Atunci când iubești cititul, acest lucru se vede și în camera ta. Asta deoarece un cititor încearcă să aducă un număr cât mai mare de cărți în camera sa, găsind tot felul de locuri pentru a le așeza. Pentru acești cititori pentru care decorarea unei camere nu înseamnă altceva decât cărți, vă vom oferi câteva idei mai jos.

14990_674085702720200_1598832175211752452_n

Cum ar fi să ai un astfel de ceas în cameră iar pentru fiecare oră să ai o carte anume? Ideea nu pare greu de aplicat așa că orice iubitor de cărți poate avea un astfel de ceas în camera sa.

modern-wall-bookshelves-interior-design-ideas-3

Poate că aveți deja o bibliotecă în cameră însă ce ar fi să mai montați 3-4 rafturi pentru a mai așeza câteva cărți pe ele? Dacă mai puneți și o lampă pe un teanc de cărți, atunci s-ar putea să transformați un simplu perete într-unul ca cel de mai sus.

project2

Dacă aveți o astfel de scară veche uitată prin curte sau prin podul casei, atunci o puteți transforma ușor într-o bibliotecă. Nu ai nevoie decât de niște rafturi pe care să le așezi pe treptele scării iar mai apoi să o împodobești cu cărți și poate o floare la ghiveci.

project3

Tot folosind o scară veche puteți face și o bibliotecă precum e cea de mai sus. Ocupă spațiu puțin și poate găzdui multe cărți, ce poți dori mai mult?

project4

Dacă aveți un astfel de sertar și vă gândeați să îl aruncați, negăsindu-i locul, ce ar fi să îl puneți pe perete pentru a ține cărțile-n el?

projects6

Cu ce să te servesc? Cu o cafea? Sau cu o carte? Ei bine, cum v-ar plăcea o măsuță precum cea de mai sus?

projects7

Cărți doar la o ușă distanță. Așa aș numi eu imaginea de mai sus. Dacă aveți o debara pe care nu folosiți sau o altă cameră de genul, ați putea să o transformați ușor într-o cameră a cărților iar ulterior în camera voastră preferată.

projects8

Cu ce culoare să dăm oare pe perete? Iar răspunsul ar fi: cărți. Sau mă rog, pagini de carte. Cert este că mi-ar plăcea să am o cameră decorată astfel.

projects9

Dacă aș avea un asemenea loc, cu siguranță numai acolo aș fi. De ce să ținem papuci, genți și nu mai știu eu ce alte lucruri sub scări atâta timp cât putem transforma acest loc într-un colț al cititorului?

projects10

Încă un pas și ajungem la Mândrie și Prejudecată de Jane Austen. Nu v-ați mai dori lift dacă ați avea așa scări, nu?

Acestea-s cele 10 idei pe care le-am cules de pe internet și pe care sperăm că, după ce veți citi acest articol, le vom găsi și în camerele voastre de cititori.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*