10 semne care îți arată că ești dependent de cărți

305294_572055179482164_1052403160_nSă citești o carte este probabil unul dintre cele mai frumoase și relaxante lucruri pe care le poți face. Unor persoane le place atât de mult să citească încât devine dependente de cărți. În acest articol îți vom spune care sunt cele 10 semne care dezvăluie faptul că și tu ești dependent de cărți.

 1.Cunoașterea de noi persoane te face nervos

Persoanelor dependente de citit le plac mai mult personajele din cărțile pe care le citesc decât oamenii din viața de zi cu zi. Mai rău este atunci când cunoști o persoana care nu citește iar atunci când o întrebi care este cartea sa preferată nu are un răspuns.

2.Cand nu ai o carte la tine de panichezi

Daca ești plecat undeva departe de casă și observi că ai uitat să îți iei și cărțile iar prima reacție este panica atunci probabil ești dependent de citit.

3.Niciodată nu ai destui bani

Un cititor dependent nu se poate limita niciodată la un buget anume deoarece mereu apare dorința de a cumpăra o nouă carte cartonată.

4.Nopțile tale sunt mai scurte

Un cititor dependent de cărți nu doarme niciodată toată noaptea deoarece fiecare noapte reprezintă o oportunitate de a termina cartea pe care o citește.

5.Te atașezi de cărți mai mult decât de oameni

Un alt semn este acela că ai mai mare încredere într-o carte decât ai în oameni. De asemenea te vei simți mult mai apreciat atunci când citești decât atunci când ești cu prietenii.

6.Gândul tău este numai la cărți

Oriunde te-ai afla gândurile tale se învârt doar în jurul cărților, a e-readerelor, scriitorilor și personajelor din cărți.

7.Nu îți plac oamenii care se uită la film înainte de a citi cartea

Ba chiar mai mult decât atât, îți vine să îi lovești cu cartea pentru a-i arăta marea greșeală pe care au făcut-o. De asemenea nu vei avea încredere nici recenzia acestora de film dacă nu au citit cartea înainte.

8.Petreci mai multe ore în librării și biblioteci decât în mall

Dependenților de cărți le plac mai mult librăriile și bibliotecile decât magazinele care vând orice altceva în afară de cărți.

9.Faci parte dintr-un club de lectură

Dacă faci parte cel puțin dintr-un grup al cititorilor atunci ai cel puțin unul din cele 10 semne care îți spun că ești dependent de cărți.

10.Ești foarte obosit la școala/servici

Dacă unul dintre angajații tăi este mai mereu super-obosit atunci este foarte probabil ca acesta să fi stat până târziu să termine de citit un capitol, apoi un altul.

Acestea sunt cele 10 semne care îți dezvăluie că ești dependent de cărți, însă nu spune nimeni că e un lucru rău. Voi sunteți dependenți de citit ?

 

 

 

 

 

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*