100 de cărți gratis de la Mărgăritar și BookLand

Pe cei de la BookLand i-am mai menționat aici pe blog într-un articol despre cărți gratuite, iar asta pentru că e una din puținele librării online care oferă mai multe cărți PDF complet gratuit. Acum revin cu un articol deoarece aceștia organizează împreună cu Mărgăritar o campanie tare faină, de care orice cititor ar trebui să afle.

Este vorba tot despre cărți gratuite, un aspect care probabil descrie destul de bine librăria online BookLand. Cum funcționează toată treaba?

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de acele 100 de cărți oferite de BookLand este să cumperi cel puțin un pachet de Zahăr Mărgăritar Cristal la 1 KG, iar mai apoi să scanezi codul QR de pe pachet. Astfel, vei putea descărca pachetul foarte mare de cărți de pe www.book-land.ro, de la secțiunea Mărgăritar.

Iar ca să vă atrag și mai mult atenția asupra ocaziei pe care o aveți și de care ar trebui să profitați pentru a face rost de cărți de citit pentru o vară întreagă și chiar mai mult, voi menționa mai jos și câteva titluri de cărți PDF ce pot fi obținute gratis prin intermediul acestei campanii.

Ce cărți poți primi gratis de la BookLand și de la Mărgăritar:

Eu unul am văzut o mulțime de titluri faine și cu siguranță cu prima ocazie când ajung într-un supermarket, voi lua și niște zahăr de la Mărgăritar. Mai jos, sunt doar câteva din cele 100 de cărți:

 • Crimă și pedeapsă, de Dostoievski;
 • Pădureanca, de Ioan Slavici;
 • Roșu și negru, de Stendhal;
 • Cavalerul reginei de Alexandre Dumas;
 • Ocolul Pamantului in 80 de Zile Jules Verne;
 • plus multe, multe altele.

Personal, aplaud inițiativa Mărgăritar și BookLand, deoarece este genul de campanie care va prinde bine cu siguranță la cititori, motiv pentru care am ținut și eu la rândul meu să scriu despre ea.

Așadar, dacă vreți 100 de cărți gratis, cumpărați-vă Zahăr Mărgăritar pentru ceaiul sau cafeaua aburindă de lângă cele 100 de cărți digitale gratuite.

Lectură dulce să aveți!

100 carti gratis margaritar

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

10 Comments Posted

 1. Sincer cumpar mereu zahar margaritar , dar daca nu primesc cartea adevarata ma descurajez , o sa incep si eu sa particip dar vreau cartea reala nu sunt pasionat de telefon . Va multumesc si sa stiti ca sunt pasionat de carti dar pe telefonul meu nu am internet sau altceva sa stochez carti sau ceva de genul

 2. Sunt la al 4-lea kilogram de zahar și mi se spune ca pagina nu există! Dacă mă îmbolnăvesc de atâtea dulcegării, o să vă acționez în judecată.

  • Pentru descarcarea cartilor (PDF) : Cautare Google – margaritar.ro – 100 de carti gratis de la Margaritar si BookLand . Se deschide un titlu de la Blogdecarti.ro : 100 de carti gratis de la Margaritar si BookLand . In text , ceva mai jos , apare link scris cu rosu : http://www.book-land.ro pe care dai un click stanga . Se deschide o pagina cu : EROARE! PAGINA CAUTATA NU EXISTA . Dar , deasupra cuvantului EROARE dai click stanga pe BOOKLAND si iti va apare opagina cu carti de cumparat (cu preturi). In dreapta sus , la cautare , introduci cuvantul margaritar , click pe cautare si apare pagina cu cartile de descarcat (PDF) cate patru pe rand , trei pagini . Click la fiecare carte pe PDF . Dupa descarcarea fiecarei carti pe rand , se pot muta toate din descarcari intr-un folder. Succes !

 3. Buna ziua, campania s-a incheiat pe 30.09.2016, insa daca intrati pe http://www.book-land.ro sectiunea e-book, veti gasi o sumedenie de carti in format electronic gratuite sau contra cost. Cele gratuite nu au pretul afisat, ci doar doua butoane pentru descarcarea cartii respective in format epub sau pdf. Va asteptam cu drag si va dorim lectura placuta!
  Echipa Bookland Store

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*