Black Friday 2014: Elefant.ro a scăzut prețurile la cărți

Cei de la Elefant au dat startul la Black Friday 2014 postând înainte de ora 24 ofertele pe care le au la cărți. Noi ne-am propus să vă oferim cele mai bune oferte astfel încât după acest black friday să vă puteți lăuda cu cele mai bune achiziții. Astfel, în rândurile următoare vă vom prezenta oferta pentru cărți de Black Friday a celor de la Elefant.Ro.

Black Friday 2014 Elefant.Ro

Cei de la Elefant.Ro au structurat promoțiile după mai multe categorii astfel încât cumpărătorii să găsească mult mai ușor cărțile dorite. Mai jos aveți însă link-uri către fiecare promoție în parte astfel încât să găsiți orice carte doriți la un preț redus.

10 cărți de Black Friday pe care trebuie să le cumperi de pe Elefant.Ro

Am analizat și noi puțin ofertele de Black Friday de pe Elefant.Ro astfel încât am făcut un top cu cele mai bune prețuri pentru cărți. Astfel în rândurile ce urmează vă vom recomanda 10 cărți care se bucură de o reducere semnificativă de acest Black Friday.

1.Alice Munro – Dragă viață

Această carte s-a bucurat de un succes uimitor în acest an iar de acest black friday poate fi cumpărată de pe Elefant cu un preț mai mic cu 60%.

2.Markus Zusak – Hoțul de cărți

Hoțul de cărți a reușit să impresioneze fiecare cititor cu acțiunea și personajele sale astfel încât este una din cărțile de top ale anului 2014. Aceasta este și ea la reducere având un preț cu aproximativ 65% mai mic.

3.John Green – Sub aceeași stea

Sub aceeași stea de John Green a fost cumpărată de o mulțime de adolescente și nu numai. Chiar și filmul făcut după această carte s-a bucurat de un mare succes. Prețul acestei cărți a fost redus cu 43%.

4.Alice Munro – Ură, prietenie, dragoste

O altă carte semnată de Alice Munro se bucură de o reducere foarte bună. Ură, prietenie, dragoste poate fi cumpărată cu un preț cu 60% mai mic.

5.Veronica Roth – Divergent

Divergent de Veronica Roth s-a bucurat de un succes poate neașteptat de către autoare. Această carte are o reducere de 56%.

6.Lynda Gratton – Puncte fierbinți

Dacă de acest Black Friday vreți să vă cumpărați o carte de afaceri atunci eu vă recomand să cumpărați Puncte fierbinți de Lynda Gratton care are un preț superb, cu 88% mai mic.

7.Pachet Urzeala Tronurilor

Dacă sunteți fani Game of Thrones atunci ar trebui să știți că de acest Black Friday, întreg pachetul Urzeala Tronurilor este mai ieftin cu 50%.

8.Cincizeci de umbre

Un alt pachet de cărți care se bucură de o reducere semnificativă cuprinde toate cele trei volume Cincizeci de umbre și are un preț înjumătățit.

9.Jocurile Foamei

Un alt pachet pe care îl recomand cu mare drag este cel care cuprinde toate cele trei cărți marca Hunger Games. Acestea au preț cu 55% mai mic.

10.Klaus Iohannis – Pas cu pas

O carte pe care am cumpărat-o și eu, Pas cu pas de Klaus Iohannis. Aceasta poate fi cumpărată pentru doar 5 lei în format digital.

Așadar, acestea sunt cele 10 cărți pe care at trebui să le cumperi de Black Friday de pe Elefant.Ro.

 

 

 

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Listă cu magazine care au oferte la CĂRȚI DE BLACK FRIDAY 2014 - BlogdeCarti.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*