Bookletta – cărțile sunt iar la modă

De obicei, atunci când văd o imagine interesantă despre cărți și despre citit, îi dau share pe pagina noastră de Facebook astfel încât să o vadă și cei 1500 de cititori care ni s-au alăturat de curând. Astăzi imaginea distribuita aparținea unei pagini intitulate Bookletta și, cum sunt curios să văd cum stă treaba de fiecare dată când apare cuvântul carte, am dat click să văd despre ce este vorba.

Așa am aflat despre o inițiativă foarte, foarte frumoasă despre care m-am gândit să vorbesc puțin aici pe blog, să aflați și voi de ea.

Bookletta – cărțile pot fi un trend în modă

Dacă acuma câteva zile scriam despre Victor Miron care a adus cărțile pe Facebook, acum vorbim despre o inițiativă care a dus cărțile în modă, iar numele său este Bookletta. Ce înseamnă Bookletta și cu ce se ocupă?

Ei bine oamenii frumoși care stau în spatele celor de la Bookletta se ocupă cu realizarea de genți concepute în mod special pentru cei care vor să poarte mereu o carte cu ei astfel încât să poată citi oricând au ocazia. Pe scurt, aceștia realizează mai multe modele de genți care dispun și de un buzunar dedicat cărților. Cam așa arată:

bookletta

Și totuși, nu numai femeile au parte de atenția celor de la Bookletta. Asta pentru că există și varianta Booxter, adică geanta dedicată bărbaților. La rândul ei, arată cam așa:

booxter

Iar ideea este una foarte faină deoarece promovează în primul rând cititul. De asemenea, este foarte utilă o astfel de geantă deoarece, pe lângă faptul că are un aspect foarte fain, oferă un spațiu foarte sigur pentru o carte, fără a exista riscul de a-i îndoi vreo copertă sau de a-i păta vreo pagină, precum se întâmplă uneori când ținem cărțile în același loc cu alte obiecte.

Există însă mai multe modele de produse, nu numai genți, ci și portofele sau alte accesorii care, din câte am citit pe site-ul lor, se bucură de foarte mult succes, fiind purtate nu numai de cititoarele și cititorii de la noi, ci și de către persoane din alte state.

Așadar, pentru că au făcut cărțile să fie la modă, îi numim pe cei de la Bookletta #eroiailiteraturii și le mulțumim că au venit cu o inițiativă care promovează cititul.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

3 Comments Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*