Cărți de Black Friday – de unde le vei putea cumpăra

Toată lumea vorbește despre Black Friday zilele acestea iar toată lumea își dorește un televizor nou, electrocasnice, haine șamd. Noi nu ne dorim toate acestea ci dorim să ne cumpărăm cărți de Black Friday. Iar pentru că mai este doar o zi până la Black Friday, am decis să scriem un articol în care să vă spunem ce magazine să verificați pentru a face cumpărături în vinerea neagră.

Black Friday 2016 – Magazine care vor vinde cărți la reducere

La fel ca în celelalte zile, cu siguranță vor fi doi mari competitori iar așteptările nu trebuie să fie chiar foarte mari, deoarece la cărți sunt reduceri mai mereu, deci pentru unii dintre voi care cumpără destul de des cărți, s-ar putea ca Black Friday să li se pară o zi obișnuită. Totuși, ce magazine vor vinde cărți de Black Friday la preț redus?

Elefant.Ro – elefantul care vinde cărți de Black Friday

Unul dintre cele mai mari magazine online care vor vinde cărți de Black Friday este Elefant.Ro. Aceștia au avut niște prețuri foarte bune și anul trecut, au și în timpul anului deci ne așteptăm ca nici în acest an să nu ne dezamăgească.

Mai mult decât atât, este unul dintre cele mai mari magazine care comercializează cărți online, deci trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor, nu?

Vezi oferta de Black Friday de pe Elefant!

Transportul pe Elefant.Ro este destul de ieftin pentru sume mici iar comenzile mai mari și mai valoroase totodată vor fi livrate gratuit.

Încă nu au anunțat nimic, însă noi ne așteptăm la reduceri de până la 80%, poate chiar mai mari.

A început Black Friday pe Elefant. Nu rata:

Libris.Ro – una dintre cele mai mari librării, au confirmat organizarea Black Friday 2016

Cu siguranță nu există cititor care să nu fi auzit de Libris.Ro. Ba chiar noi o considerăm cea mai mare librărie online și o apreciem foarte mult pentru faptul că oferă transport gratuit pentru cărțile pe care le comercializează. În ultimii doi ani au vândut de fiecare dată cărți de Black Friday și ne așteptăm ca în 2016 să vină cu noi surprize.

Vezi oferta de Black Friday de pe Libris!

La fel ca în cazul celor de la Elefant, Libris organizează deseori reduceri mari, deci ne așteptăm și ca reducerile acestora să depășească lejer 70%, însă am o presimțire că vor oferi și niște semne de carte sau ceva special, simbolic. Rămâne de văzut.

UPDATE: Libris a început Black Friday de la ora 24.

Recomand următoarele cărți de Black Friday 2016 de pe Libris:

Books-Express.Ro – cărți în engleză de Black Friday

Cei de la Book-Express.Ro vor reprezenta în 2016 un jucător foarte important pe piața de de cărți. Iar dacă vrei să cumperi cărți în engleză de Black Friday 2016. Imediat ce aflu care vor fi ofertele de Black Friday pe Boks-Express.Ro revin cu o actualizare a articolului.

Vezi oferta de Black Friday de pe Books-Express.Ro!

Cărturești.Ro acum și online, un Black Friday cu surprize

Carturesti.Ro au decis și ei să intre pe piața de cărți online și cu siguranță vor veni cu oferte interesante de Black Friday 2016 la cărți. Astfel, îi voi urmări și voi actualiza articolul imediat ce am primele ponturi.

Noutăți: Cărturești începe Black Friday la ora 00:00, și ține toată ziua de 18 noiembrie. Reducerile vor fi de până la 70%!

A început Black Friday pe Cărturești.Ro. Ce recomand:

Vezi oferta de Black Friday de pe Cărturești.Ro!

Okian vor vinde și ei cărți mai ieftine de Black Friday

O altă librărie online care și-a anunțat participarea de Black Friday cu promoții atractive pentru cărți este Okian.Ro. Aceștia au anunțat că vor fi la reducere titluri de top, bestselluri, serii precum și seturi, plus multe surprize. Sună interesant, nu?

Nu am făcut cumpărături la ei până acum, însă știu că sunt de ceva timp în mediul online și am auzit vorbe bune despre ei.

Vezi oferta de Black Friday de pe Okian.Ro!

OKIAN a dat startul la Book Black Friday. Recomand:

Nemira – Black Friday is coming

Nemira sunt cei care ne țin la curent cu orice se întâmplă în Cele 7 Regate. Asta pentru că ei i-au adus pe John Snow, Arya Stark și restul personajelor lui George R.R. Martin în România.

Mai mult decât atât, editura Nemira va organiza Black Friday cu reduceri masive la cărți în acest an, deci ne așteptăm să găsim foarte multe titluri atractive și la ei. Desigur că trebuie să fiți cu ochii pe Urzeala Tronurilor, deoarece este personajul principal al editurii.

Până acum reducerile pentru Urzeala Tronurilor erau de 50%, oare de Black Friday vor fi mai mari?

UPDATE: Nemira va avea anul acesta 700 de titluri cu 70% reducere. 

Vezi oferta de Black Friday de pe Nemira!

Acestea au fost cele mai vândute cărți de pe NEMIRA. RECOMANDĂRI:

eMag – cărți online vândute de un magazin serios

eMag este cu siguranță cel mai mare magazin online. Nu mai e o noutate faptul că au în stoc și cărți și e foarte probabil să organizeze promoții și de acest Black Friday.

Totuși, pentru că nu e chiar strict pe această categorie, nu ne așteptăm să fim surprinși la modul Wow.

Vezi oferta de Black Friday de pe eMag!

Black Friday eMag a surprins în 2015 cu următoarele oferte. RECOMANDĂRI:

Diverta – prietenii BlogdeCarti.Ro organizeaza promotii de Black Friday

La randul lor, Diverta, o librarie online draga noua, organizeaza reduceri la cărți de Black Friday și trebuie numaidecât să le verificați oferta. Nu vă va părea rău.

Așadar, cam acestea sunt magazinele care vor vinde cărți de Black Friday deci pe acestea trebuie să le urmăriți și voi dacă vă doriți titluri noi la prețuri reduse.

Vom reveni probabil și cu un articol nou atunci când va începe nebunia, pentru a vă mai oferi câteva ponturi, deci stați pe aproape.

carti de black friday

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*