Cărți de Black Friday – de unde să le cumperi

Black Friday este o ocazie foarte bună pentru a cumpăra cărți la prețuri super. La fel ca anul trecut, în acest an îmi propun să îmi cumpăr doar cărți de Black Friday, nu electronice, nu eletrocasnice și nici măcar haine. Doar cărți, deoarece ele sunt mai valoroase decât cele menționate anterior.

Pentru că această Vinere Neagră urmează să fie cât de curând, mai exact începân cu 21 Noiembrie, ne-am gândit că cititorii noștri ar avea nevoie de niște ponturi care să îi ajută să găsească cele mai bune oferte pentru cărți și astfel vă vom oferi o listă cu mai multe magazine online de unde veți putea cumpăra cărți de Black Friday.

Magazine care oferă reduceri la cărți de Black Friday

Așadar, mai jos vă vom recomanda câteva magazine pe care ar trebui să vă faceți cont astfel încât să fiți pregătiți de Black Friday.

1.Libris

Cu siguranță știți deja că sunt client fidel al librăriei online Libris. Ceea ce mă convinge să cumpăr mereu cărți de pe Libris sunt ofertele bune precum și transportul gratuit indiferent de comandă.

Anul trecut tot de aici am cumpărat cărți așa că de acest Black Friday îmi propun să respect tradiția și să continui să le fiu un client fidel. Aceștia organizează oferte foarte bune și tot felul de promoții oferind cărți cadou, transport gratuit plus multe alte surprize pe care vă invit să le descoperiți în Vinerea Neagră.

2.Elefant

Dacă ar fi să fac un top al librăriilor online, Elefant s-ar clasa pe locul II. Acesta este un magazin destul de mare care la rândul său organizează destul de des oferte.

Astfel, dacă nu voi găsi ceea ce îmi doresc pe Libris – ceea ce e puțin probabil – voi accesa Elefant.Ro pentru a verifica ce oferte au.

 

3.Okian

Trebuie să recunosc că nu am cumpărat niciodată cărți de pe Okian.Ro însă dacă vrei cărți de Black Friday atunci trebuie verificate toate ofertele astfel încât să nu ratăm nimic. Astfel, dacă și voi veți vâna prețurile cele mai bune atunci vă recomand să vă faceți un cont și pe Okian.

Alte site-uri de unde ați putea cumpăra cărți de Black Friday ar fi cele ale editurilor însă Libris concentrează toate aceste cărți astfel încât este foarte puțin probabil să poți cumpăra cartea direct de la editură la un preț mai mic decât cel de pe Libris.Ro

cărți de black friday

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*