7 cărți pentru adulți

Dacă acum ceva timp scriam un articol cu cărți pentru adolescenți ne-am gândit că nu e bine să îi uităm pe adulți așa că în acest articol vă vom recomanda 7 cărți pentru adulți.

Top 7 cărți pentru adulți

Mai jos aveți topul meu de 7 cărți pentru adulți. Sunt sigur că există multe alte astfel de cărți așa că vă recomand să lăsați un comentariu în cazul în care doriți să faceți o sugestie.

1.Femei – Charles Bukowski

Prima carte pe care o recomand adulților este cea pe care o citesc acum, și anume Femei de Charles Bukowski. Această carte are un limbaj licențios și prezintă povestea unui scriitor care a renunțat la job și a fost părăsit de nevastă și astfel își petrece viața culcându-se cu diferite femei impresionate de poeziile sale.

2.Cincizeci de umbre ale lui Grey – E.L. James

O altă carte cu limbaj licențios recomandată adulților este Cincizeci de umbre ale lui Grey. Mulți cititori au preferat să descrie această carte folosind un singur cuvânt: sex.

3.An cu alcool si sex – Cristina Nemerovschi

Alcoolul și sexul sunt probabil cele mai întâlnite activități în viața adulților. O carte în care este vorba doar despre aceste două activități precum și despre viața dezordonată a adulților este cea a Cristinei Nemerovschi intitulată An cu alcool și sex.

4.Poemele porno ale lui Eminescu

Știați că Eminescu nu a scris doar poezii despre iubire, natură și condiția omului de geniu ? Acesta avea la rândul său fantezii despre care se pare că a scris și poezii. Acestea le puteți găsi pe internet.

5.Lolita – Vladimir Nabokov

Lolita este considerată a fi o altă carte pentru adulți. Aceasta prezintă pasiunea unui bărbat matur pentru o fetiță de doar doisprezece ani. Aceasta a fost pentru mult timp o carte interzisă.

6.Tropicul Cancerului – Henry Miller

La fel precum Lolita, Tropicul Cancerului este o carte care a fost interzisă iar mai apoi a fost considerată o capodoperă clasică a erotismului. Personajul principal al acestei cărți este ca în Femei de Charles Bukowski, un scriitor, de data aceasta mai tânăr, prezentându-se astfel aventurile acestuia.

7. Incest Din jurnalul dragostei – Anais Nin

Volumul Incest este considerat a fi cel mai faimos jurnal erotic de până acum. Acesta urmărește mărturia unei femei care își trăiește viața la cote maxime, având astfel o mulțime de aventuri sexuale.

Acesta este topul meu de 5 cărți pentru adulți, tu ce cărți mai recomanzi adulților ?

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Comment Posted

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Femei - Charles Bukowski | BlogdeCarti.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*