Cărțile sunt mărțișoare mai frumoase

Nu mai sunt decât două zile până pe 8 Martie, zi cunoscută ca ziua mamelor dar și a femeilor în general. Probabil în această zi se vând cele mai multe flori dar și cea mai multă ciocolată deoarece acestea sunt cadourile oferite cel mai des în astfel de ocazii. Mă întreb însă câți oameni oferă cărți în această perioadă ?

Ei bine trebuie să fiu sincer cu voi și să zic că nici eu nu ofer prea multe cărți deoarece mă îndrăgostesc de ele și mi-e greu să le ofer mai departe. Totuși în perioada următoare voi încerca pe cât mai mult posibil să ofer cărți oamenilor dragi mie deoarece mi se par niște cadouri mult mai bune. Bineînțeles, o carte poate fi însoțită tot timpul de o floare sau un mărțișor astfel încât să rămânem în atmosfera lunii martie.

Motive pentru care ar trebui să oferi și o carte alături de mărțișor sunt multe. În primul rând o carte rămâne mereu în bibliotecă și astfel va fi mereu o amintire plăcută. De asemenea oferind o carte nu oferi doar un cadou, ci o poveste și un mesaj care pot avea un efect mult mai plăcut decât o floare.

primavara

În acest sens prietenii blogului nostru, Magazinul-de-Carte.Ro organizează o campanie în toată luna Martie în care toate cărțile au un preț cu 30% mai mic. Astfel puteți cumpăra cărți în regim de anticariat online pentru persoanele dragi vouă astfel încât să le faceți primăvara mai frumoasă. O carte și un ghiocel, acesta este cadoul perfect pentru 8 martie!

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*