Dă-mi un like și putem câștiga trei cărți

Momentan nu dispun de bugetul necesar pentru cumpăra cărți pe care să le fac recenzii și să le dau mai departe. Totuși am găsit un concurs organizat tot pe un blog dedicat cărților.

Regulamentul este simplu: încarci un selfie in care să arăți ce citești acum și cel care adună cele mai multe like-uri câștigă trei cărți. Singur nu aș avea nicio șansă să câștig acest concurs însă consider că dacă ne-am uni cu toții forțele am câștiga împreună.

Așadar am nevoie de cât mai multe like-uri. Dacă voi câștiga acele trei cărți pe care le puteți vedea aici atunci le voi citi iar apoi le voi oferi cititorilor acestui blog. Credeți că putem câștiga împreună ? Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul de mai jos și să îmi dai un like. Dacă apeși și share atunci avem mai multe șanse de câștig.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*