Cum să primești 36 de cărți oferind doar una la schimb – provocare virală pe Facebook

Dacă aveți prieteni cititori pe Facebook atunci e posibil să fi văzut postări în care se vorbește despre un fel de provocare conform căreia dacă vei trimite o carte, poți primi aproximativ 36 de cărți înapoi. La rândul meu am participat la această campanie și, chiar dacă sunt puțin sceptic, îmi place mult ideea.

Cum funcționează toată nebunia asta? Ei bine cineva postează mesajul în care se vorbește despre această campanie, iar un cititor vede postarea și spune că este interesat. Acesta primește o adresă unde trebuie să trimită o carte. La rândul său, postează mesajul pe Facebook iar celor care anunță la comentarii că sunt interesant le lasă adresa persoanei anterioare. Persoanele interesante vor posta la rândul lor pe Facebook, iar adresa pe care o vor oferi aparține desigur persoanei de la care au aflat despre campanie și tot așa.

Poate că sună dificil, însă e destul de simplu. Cea mai mare problemă este faptul că multe persoane sunt sceptice în acest sens și este probabil că mulți vor anunța că participă însă nu vor trimite cartea. Și totuși, ce ai de pierdut? Nu garantează nimeni că vei primi 36 de cărți înapoi și poate că nu vei primi nici măcar 3, dar cel puțin faci un gest frumos și oferi o carte unei persoane.

Eu am trimis cartea marți iar momentan nu am primit nimic înapoi, cu toate ca au fost câteva persoane care s-au arătat interesate. Cred totuși că mă voi bucura dacă voi fi sunat de la poștă sau de curier să mă anunțe că am primit un colet, cu cărți de dragoste sau de orice fel, probabil că sentimentul de a primi o carte de la persoane necunoscute este de neînlocuit.

Voi ați participat la această campanie?

36 de carti

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

15 Comments Posted

  1. Si eu am participat la aceasta campanie acum cateva zile! Eu am trimis o carte, acum astept sa vad daca o sa primesc ceva! Oricum, foarte interesanta ideea, desi nu cred ca o sa prinda chiar asa bine la noi…

  2. Deci numai persoanele INTERESANTE vor posta pe facebook. Tinerii astia nu stiu decat vlog si blog. E foarte buna campania,mai ales ca nu prea se mai citesc carti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*