De unde cumpărăm cărți online #1: Libris

Pentru că am văzut de foarte multe ori că iubitorii de carte nu știu de unde să cumpere cărți online, m-am gândit să scriu o serie de articole în care să prezint diferite librării online de unde cititorii își pot procura cărțile. Pentru ca articolele să fie cât mai bune m-am decis și ca să fac câte o comandă din fiecare librărie pe care o recomand astfel încât să pot vorbi despre transport și alte detalii tehnice.

De pe Libris nu ar mai fi fost nevoie să fac o comandă nouă pentru acest articol însă am comandat totuși Mesagerul de Markus Zusak că tare mult mi-a mai plăcut Hoțul de cărți. Totuși am zis să respect structura pe care mi-am impus-o de unul singur.

Cărți online de pe Libris

Îmi place cel mai mult la Libris faptul că dispune de transport gratuit pentru orice comandă, fiind singura librărie care oferă transport gratuit și pentru o comandă de 10 lei. Astfel atunci când vreau o carte, o cumpăr fără să îmi fac griji că voi da aceeași sumă și pentru transport.

Nu pot vorbi despre numere însă eu unul cred că Libris este probabil cea mai mare librărie online. Cel puțin eu așa o consider.

De ce să cumpărăm cărți online de pe Libris?

  • transportul este gratuit pentru orice comandă
  • coletul ajunge în cel mult 2 zile lucrătoare, cu mici întârzieri de Black Friday sau la alte evenimente asemănătoare când au foarte multe comenzi
  • dispune mereu de titluri noi
  • organizează tot timpul promoții care mai de care mai interesante
  • site-ul este foarte ușor de folosit
  • putem plăti atunci când vine curierul dar și online, existând o mulțime de metode de plată
  • cărțile pe care le-am comandat au ajuns mereu în stare excelentă
  • seriozitatea este un cuvânt caracteristic Libris.ro

Poate că articolul sună unul publicitar însă nu este deloc așa. Comand cărți online de pe Libris.ro cel puțin o dată pe lună și s-au adunat câteva comenzi astfel încât de fiecare dată când aud întrebarea de unde să îmi cumpăr niște cărți mă gândesc instantaneu la Libris.ro, transportul gratuit fiind o calitate care i-au ajutat cu siguranță să își câștige clienți fideli.

de unde cumpărăm cărți online

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

3 Comments Posted

  1. Libris are si sustinerea mea. De asemenea mi se par simpatice semnele de carte pe care le adauga ei in colet. Eu cumpar in general on line, sunt curioasa daca urmatoarele recomandari vor fi magazine care imi sunt familiare :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*