Despre schimbul de cărți…

 

Am făcut zeci de schimburi până în prezent și niciodată nu am avut vreo experiență neplăcută cu alți cititori. De aceea, susțin mereu schimbul de cărți.

În ce constă acesta?

E simplu! Te-ai plictisit de o carte din bibliotecă sau nu-ți mai place? O poți da la schimb cuiva pentru o altă carte, mai interesantă. Toată lumea câștigă din asta.

Cum se realizează un schimb?

Eu prefer să nu mai folosesc serviciile Poștei Române și să predau personal cărțile în București însă, dacă sunteți din alte orașe, schimbul se poate realiza la fel de bine.

Pentru a găsi pe cineva cu interese literare comune, puteți accesa diferite grupuri pe Facebook. Blogurile sunt și ele surse foarte bune pentru schimburi, întrucât mulți postează liste cu cărțile pe care vor să le dea.

Apropo de asta, cărțile din poza de mai jos sunt cele pe care aș vrea eu să le dau la schimb. Dacă sunteți interesați, contactați-mă aici.

Știu că pot exista și experiențe neplăcute cu oameni neserioși când vine vorba de schimbul de cărți dar eu pot doar să vă sfătuiesc să vă ascultați instinctul atunci când vi se pare că cineva nu se va ține de cuvânt și să cereți mereu dovada trimiterii prin poștă, dacă ați optat pentru această variantă.

11429865_1848147568742692_3357835083209958609_n

About Vanillahz 9 Articles
Tanara autoare debutanta la editura Herg Benet. Adolescenta pasionata de carti si lumea literara.

5 Comments Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*