Despre

BlogdeCarti.Ro este un blog cu și despre cărți. Aici vor fi postate diferite recenzii de cărți, știri despre cărți precum și articole dedicate cititorilor de cărți. Practic, BlogdeCarti.Ro este o mică lume a cititorilor iubitori de carte care doresc să afle despre cărțile noi lansate, despre cărți mai vechi precum și despre cărți ce merită citite, sau nu. Prin recenziile noastre de cărți sperăm că vom reuși să promovăm lectura cât mai mult posibil.

Momentan de articolele acestui blog mă ocup doar eu, Adi despre care poate știți deja că iubește să citească romane polițiste și nu numai.

Am deschis acest blog în August 2014 și sper să mai fie aici mult timp de azi în colo, nu de alta însă a reușit să mă schimbe în bine și chiar să mă motiveze să citesc mai mult. Ce îți poți dori mai mult decât atât de la un blog?

Câte ceva despre Adi

Am descoperit bloggingul în 2013 iar iubirea față de literatură în 2014 când am fost întrebat care e ultima carte citită? și nu am știut ce să răspund. Atunci m-am simțit atât de jenat încât am zis că nu se va mai întâmpla să trec prin asta. Apoi am descoperit Libris.ro și am făcut prima comandă de cărți, apoi au urmat altele. La un moment dat am zis că ar fi foarte fain să combin cele două pasiuni ale mele: bloggingul și cititul.

Am fost intimidat de faptul că existau deja o mulțime de bloguri de cărți însă mi-am zis: eu de ce nu aș putea? Astfel pe 11 August postam articolul numit Cuvânt înainteDe atunci a trecut ceva timp, am scris uneori mai rar, alteori mai des însă de atunci am reușit să îmi formez o bibliotecă de 75 de cărți, unele cumpărate iar altele primite. Ce poate fi mai minunat de atât?

Îmi place să citesc romane polițiste, thriller dar și fantasy. Pe scurt, beletristică. Nu prea citesc cărți de dezvoltare personală și nici după cărțile de dragoste nu mă dau în vânt. Sunt un romantic și fără ele.

Dacă ar fi să mă pot descrie în câteva cuvinte, aș spune: 20 de ani, păr creț, încăpățânat și iubitor de liniște.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*