Diverta organizeaza Blind Date with a Book

Despre Diverta am mai vorbit aici pe blog și cu siguranță vor mai apărea multe articole despre ei. Totuși, zilele acestea toată blogosfera vorbește despre o inițiativă foarte faină organizată de către ei: Blind Date with a Book.

Se spune că o carte nu trebuie să fie aleasă după titlu și nici după copertă, așa că Diverta a pornit de la această idee și astfel, în librăriile lor, sunt unele cărți a căror copertă și titlu sunt ascunse sub un ambalaj care oferă doar câteva detalii despre cartea misterioasă.

blind date with a book diverta

Iar ideea este una foarte bună în primul rând pentru că știi că mergi la sigur, deoarece cărțile împachetate misterios sunt bine alese, deci vorbim despre cărți bune. Totodată, cărțile au un aer foarte misterios, deci pot fi niște cadouri mai mult decât excelente pentru prietenii cititori.

Pentru că este o idee foarte bună, era de așteptat să prindă bine și la cititori. Astfel, conform informațiilor de pe blogurile de literatură, librăriile Diverta au vândut deja peste 2000 de cărți în acest format. Aștept totuși să introducă acest concept și în librăria lor online pentru că mi-aș dori să achiziționez și eu o astfel de carte, mai ales că sunt o persoană mai curioasă de felul meu.

blind date book

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*