Editurile lunii – Reduceri pe Libris.Ro

promotiiDe fiecare dată când am cumpărat cărți am comandat de pe Libris.Ro. Am ales acest site deoarece este printre singurele care oferă transport gratuit dar și care fac reduceri foarte des. De exemplu acum pe Libris.Ro sunt reduceri la aproape toate editurile.

În acest articol voi face o listă cu toate reducerile existente pe Libris.

Editura RAO organizează reduceri de până la 66%. Puteți cumpăra cărți precum Hoțul de cărți, Inferno dar și Codul lui Da Vinci cu până la 40% mai puțini bani.

Cărțile Nemira pot fi cumpărate la prețuri cu 89% mai mici. Aici găsim toate volumele din Cântec de gheață și foc dar și Jocurile foamei cu 30% mai ieftine.

Cărțile de la Editura Trei sunt la promoție și ele. Cărți precum Ce ne spunem când nu ne vorbim și Cincizeci de umbre ale lui Grey sunt mai ieftine cu 30% respectiv 25%.

Vă plac cărțile cu vampiri ? Atunci trebuie să le cumpărați la prețuri reduse. Editura LEDA are reduceri de până la 55% iar printre cărțile aflate la promoție regăsim Insurgent, Academia Vampirilor și Vampirii din Morganville.

Cărțile pentru copii precum și multe manuale școlare sunt mai ieftine cu până la 55%. Acestea pot fi cumpărate mai ieftin datorită reducerilor celor de la CORINT.

Părinții pot cumpăra cărți copiilor și de la editura Litera. Aceștia au reduceri de până la 55%.

Cărțile de dezvoltare personală precum și multe ghiduri pot fi cumpărate la reducere de la editura Polirom.

Dacă niciuna din promoțiile de mai sus nu v-a atras atenția atunci puteți să vă uitați peste cărțile care costă doar 4.9 lei.

 

 

 

 

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Reduceri de Weekend | BlogdeCarti.Ro
  2. Carte cadou de la Libris | BlogdeCarti.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*