Listă cu magazinele care au oferte la CĂRȚI DE BLACK FRIDAY 2014

De Black Friday nu este ușor să fii rapid și să prinzi cele mai bune oferte indiferent de magazin. Noi vrem ca cititorii să se poată bucura de fiecare promoție și astfel venim în ajutor cu acest articol. Articolul își propune să sintetizeze toate ofertele pentru cărți de Black Friday astfel încât să găsiți toate reducerile într-un singur loc. Mai jos, aveți toate magazinele participante la Black Friday 2014 care vând cărți.

Libris.Ro – Oferte la cărți de Black Friday 2014

LibrisLibris.Ro organizează poate cele mai atractive reduceri pentru cărți de acest Black Friday. Aceștia au promoții cu prețuri reduse până la 90%.

Nemira.Ro – Oferte la cărți de Black Friday 2014

Una din cele mai cunoscute edituri din România participă și ea la acest Black Friday. Și aici puteți găsi reduceri de până la 89%.

Elefant – Oferte la cărți de Black Friday 2014

elefantElefant.Ro este probabil una din cele mai cunoscute librării care oferă și cărți în format digital. Pe site-ul lor sunt o mulțime de reduceri atractive.

 

 

Bookcity.ro – Oferte la cărți de Black Friday 2014

Chiar dacă nu e un magazin la fel de cunoscut precum cele de mai sus însă și Bookcity participă la Black Friday 2014. Aceștia oferă reduceri de până la 90%.

Așadar, în acest an acestea sunt toate ofertele pentru cărți de Black Friday. Sperăm să găsiți cele mai bune oferte iar pe final vă recomandăm cele două articole în care prezentăm cele mai bune oferte de pe Libris și cele mai bune oferte de pe Elefant.

 

 

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*