Mari reduceri pe Libris, eMag și Elefant

Dacă vă plănuiți ca în această vacanță să citiți cât mai mult atunci cred că ar fi cazul să profitați de reducerile de zilele acestea pentru a vă cumpăra cărțile dorite. Astăzi am observat că există reduceri de cărți atât pe Libris și Elefant dar și pe eMag astfel încât am zis că e musai să vă anunț și pe voi.

Libris organizează Happy Days

Astăzi pe Libris are loc campania de reduceri numită Happy Days și oferă posibilitatea cititorilor să cumpere cărți la reduceri de până la 50%. Eu unul am observat multe titluri bune la jumătate de preț așa că ar trebui să verificați și voi oferta celor de la Libris.

Dacă doriți câteva ponturi, mie mi-au sărit în ochi următoarele titluri:

carti ieftine

 

eMag organizează Revoluția Prețurilor

Chiar dacă nu am luat niciodată cărți de pe eMag, acesta este cu siguranță cel mai mare magazin online din România și nu m-au dezamăgit niciodată atunci când am făcut cumpărături de la ei. Zilele acestea organizează Revoluția Prețurilor și pe lângă oferta de tablete, telefoane, televizoare și nu mai știu ce gadgeturi, există oferte bune și la cărți.

Pe eMag puteți cumpăra Urzeala Tronurilor pentru doar 20 de lei, Adulter de Paul Coelho cu 22 de lei plus multe titluri interesante de Stephen King la doar 9 lei.

Pe Elefant sunt reduceri de până la 86%

Nu fac prea des cumpărături pe Elefant însă observ că organizează deseori reduceri faine și cred că ar trebui să încep să mai fac cumpărături și de la ei. De exemplu zilele acestea au reduceri de până la 86%. Îmi place că la ei reducerile sunt organizate pe categorii:

Așadar, dacă nu v-ați luat cărțile pentru vacanță atunci ar trebui să profitați de ofertele de mai sus că nu știu când ne vom mai întâlni cu așa prețuri.

Lectură plăcută în vacanță!

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*