Spune-ne ce carte iubești iar LIBRIS îți oferă un voucher de 40 de lei


Chiar dacă pe pagina noastră de Facebook mai organizăm din când în când câte un concurs, aici pe blog nu am mai avut de ceva timp unul. Și dacă tot vine Valentine`s Day iar una dintre marile noastre iubiri este cititul, BlogdeCarti.Ro împreună cu prietenii noștri de la Libris te invită să participi la un concurs organizat cu ocazia acestei zile a iubirii.

Tot ce trebuie să faci este să ne spui care este cartea pe care o iubești (ne poți lăsa un link către carte din librăria online Libris) iar dacă ai noroc, atunci când vom trage la sorți câștigătorul/câștigătoarea, vei putea câștiga un voucher de 40 de lei cu care poți cumpăra cărți de pe Libris.Ro, de care să te îndrăgostești, desigur.

Tragerea la sorți o vom face chiar de Valentine`s Day folosind un plugin conceput special în acest sens. De asemenea, nu ne supărăm dacă ne dați și un like pe pagina de Facebook, unde dorim să fim cât mai mulți. Succes!

Edit: Felicitări tuturor participanților și vă mulțumim că ați participat în număr atât de mare. Din păcate însă nu am putut alege decât un câștigător, sau în acest caz o câștigătoare, cu toate că aș fi vrut să vă răsplătesc pe toți. Iar câștigătoarea este: Mihaela Grigoraș.

castigatori blogdecarti

carti pentru valentine s day

Adi

Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

S-ar putea să-ți placă și:

73 de comentarii

LEAVE A COMMENT