Abonează-te și câștigă

Am început acest blog cu gândul de a promova cărțile. Astfel mi-am propus să ofer cât mai multe cărți cititorilor BlogdeCarti.Ro. Am organizat întâi un concurs pe Facebook iar mai apoi unul de recenzii. Dacă la cel de pe Facebook am avut aproximativ 20 de participanți, la cel de recenzii doar o persoană s-a înscris.

Totuși nu aș vrea să renunț așa ușor la concursurile organizate aici pe blog așa că vă propun un alt concurs:

Abonează-te și câștigă

De astăzi doresc să comunic cu cititorii acestui blog și prin intermediul e-mailului și astfel am creat newsletterul blogului. Pentru a atrage cât mai mulți abonați am decis să îi motivez cu o carte.

Este vorba despre Idiotul de Feodor Dostoievski. Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga această carte este să te abonezi la Newsltterul blogului folosind formularul de mai jos. Nu uita însă să confirmi adresa de e-mail dând click pe link-ul primit. Odată ce vom avea 30 de abonați voi alege câștigătorul folosind site-ul random.org.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

3 Comments Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*