All You Can Read – sau cum să aduci cărțile noaptea la radio

Astăzi am aflat de la Radu despre un radio de care eu nu am mai auzit până acum, deci care cred că e destul de nou pe această piață, și anume Radio7.

Eu sunt un fan al muzicii și ascult deseori radiouri precum Europa FM, Magic FM sau Radio România Actualități așa că desigur că am fost curios să văd ce muzică au Radio7. Am fost bucuros să constat că muzica este una de calitate iar emisiunile la rândul lor, sunt bine realizate. Doar că surpriza a venit abia acum 30 și ceva de minute când, negăsindu-mi somnul, am zis să ascult niște muzică. Adică Radio7.

Am intrat pe site-ul lor, am dat play și am fost uimit să aud că se vorbește despre poezie. Am intrat la secțiunea Emisiuni și așa am aflat că lunea de la 22:00 Marius Chivu are o emisiune intitulată „All You Can Read” și brusc am simțit că știu ce voi face în fiecare luni seară de la 22:00.

radio7

Despre Marius Chivu cu siguranță ați auzit până acum, iar dacă nu ați auzit atunci ar trebui să citiți măcar una din cărțile sale disponibile pe Libris, acesta având o activitate de invidiat în lumea cărților.

În ceea ce privește emisiunea „All You Can Read”, aceasta este de fapt un talk show despre cărți, cu mici pauze în care ni se oferă câte o melodie bună de ascultat fie citind, fie așteptând continuarea talk show-ului.

Astfel, pentru că a trecut ceva timp de când nu am mai vorbit despre #eroiailiteraturii, vreau să ofer acest titlu și celor de la Radio7 pentru emisiunea „All You Can Read”, pentru care se face vinovat și Marius Chivu. Așadar, voi toți, oameni frumoși care vă ocupați de acest radio și de această emisiune, sunteți #eroiailiteraturii, și vă mulțumesc pentru că ați adus cărțile la radio.

radio 7

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*