Black Friday 2: De data asta avem oferte pe bune pe Nemira

Săptămâna trecută eram foarte dezamăgit de Nemira, deoarece mi s-a părut că au organizat un Black Friday slab. Ba chiar am fost uimit să văd că au anunțat Black Friday 2. Dar poate că asta le-a fost strategia: să lase marii jucători de pe piață să-și facă de cap, pentru ca mai apoi să vină cu oferte pe bune atunci când e Black Friday pe bune.

Vezi oferta de Black Friday de pe Nemira!

Zic Black Friday pe bune pentru că de fapt aceste promoții au loc în ultima vineri din noiembrie de obicei, dar la noi nu se prea poate din cauza zilelor libere cu ocazia a 1 decembrie.

Nemira au niște oferte foarte bune de Black Friday

Dacă n-ați cheltuit toți banii săptămâna trecută la Black Friday 1, ori la Gaudeamus, atunci ar trebui să vedeți oferta celor de la Nemira. Asta deoarece chiar merită. Ei au anuțat reduceri de până la 80% însă majoritatea cărților best seller de la ei sunt la jumătate de preț. Și repet, reducerile sunt chiar bune față de ce am avut până acum. Astfel, dacă sunteți fani ai cărților Nemira, ar trebui să verificați oferta.

Și după cum mi-am făcut obiceiul, voi recomanda desigur câteva titluri ce sunt la reduceri foarte bune:

Acestea sunt desigur doar câteva dintre recomandările mele. Veți găsi însă o mulțime de titluri la reducere, deci cred că merită măcar să verificați promoțiile. Și puteți face asta accesând butonul de mai jos. Apropo, transportul e gratis la comenzile de peste 150 de lei.

Vezi oferta de Black Friday de pe Nemira!

nemira

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*