Books Express organizează un concurs cu premii în cărți de 500 de lei

Cu siguranță orice cititor iubește concursurile unde pot câștiga cărți, așa că m-am gândit să vă anunț faptul că cei de la Books Express, magazin despre care spuneam că are un stoc bogat de cărți în engleză, organizează un concurs a cărui premiu nu poate fi ignorat prea ușor: cărți în valoare de 500 de lei.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe Books Express și să organizați o listă de cărți drept răspuns la întrebarea „care este pasiunea ta?”. Astfel, cărțile trebuie să facă parte dintr-o categorie care vă pasionează. Lista trebuie apoi distribuită pe contul vostru de Facebook folosind hashtag-ul #books. Iar în cazul în care nu știți cum se face o listă pe Books Express, puteți găsi un articol de tip ghid dând click aici.

Câștigătorul va fi ales pe data de 15 martie, cu ajutorul site-ului random.org, iar premiul constă într-un pachet de cărți pentru pasiunea voastră, în limba engleză sau germană, sau amândouă. Astfel, să nu uitați să introduceți și astfel de cărți în lista voastră. Să nu uitați să comentați și la articol deoarece, chiar dacă nu scrie, văd că sunt și comentarii cu link-uri către lista făcută.

concursuri cu carti

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*