BookSharing sau cum să faci schimb de cărți mai ușor

Nu am practicat niciodată schimbul de cărți pentru că sunt atașat de fiecare carte pe care o dețin și, chiar dacă nu-s citite toate, aș da o parte din mine dacă aș renunța la vreun titlu. Totuși nu toată lumea are chiar legături atât de strânse cu cărțile pe care le citesc, așa că preferă să le schimbe cu alte titluri.

Probabil că e o metodă foarte bună de a obține mai ușor unele cărți pe care ți le dorești însă nu prea ai bani să le cumperi, cu toate că există mereu prețuri mici la cărți. Am văzut multe grupuri concepute pentru schimb de cărți, însă mai nou am aflat de pe alte bloguri că a fost lansată și o platformă în acest sens.

Numele său este BookSharing.Ro și probabil că nu mai are nevoie de prezentare. Nu mă voi sărăci totuși la cuvinte și spun că este o platformă unde cititorii pot adăuga diferite titluri pe care mai apoi le vor oferi altor cititori care doresc acele cărți. Atunci când oferi o carte, vei primi niște puncte. Punctele pot fi folosite pentru a cere alte cărți și cam așa decurg lucrurile pe BookSharing.

Am văzut că sunt deja peste 300 de cărți, împrăștiate prin diferite județe din țară. Deci dacă vă interesează un schimb de cărți, puteți vizita BookSharing.Ro pe care îi declarăm #eroiailiteraturii.

booksharing schimb de carti

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

2 Comments Posted

  1. Nici mie nu prea îmi place să renunţ la cărţi, dar am constatat că am totuşi câteva titluri în bibliotecă la care aş renunţa. Aşa că am aderat şi eu la această platformă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*