Cărți pentru copii de oferit cadou

Luna decembrie este luna în care copii primesc mai multă atenție decât de obicei precum și o lună în care se oferă foarte multe cadouri. Pe scurt, luna decembrie este luna cadourilor.

Pentru mine cel mai frumos cadou este o carte deoarece aceasta are o valoare imensă. De jucării ne plictisim, o sticlă de băutură se termină iar dulciurile nu sunt sănătoase. De citit nu ne putem plictisi niciodată. O carte dacă se termină nu poate fi uitată niciodată deoarece ne transmite sentimente profunde care uneori ne marchează într-un mod pozitiv.

Copii ar trebui să crească alături de cărți. Un copil frumos este un copil care crește citind. Cel puțin aceasta este părerea mea. Astfel m-am gândit să vin puțin în ajutorul lui Moș Crăciun și să ofer câteva sugestii de cărți pentru copii ce pot fi oferite de Crăciun. Țin să menționez dinainte că toate aceste cărți au fost alese cu ajutorul cititorilor din diferite grupuri de pe Facebook.

Harry Potter

Una din seriile de cărți care nu ar trebui să lipsească din biblioteca mămicilor este Harry Potter. Aceste cărți ar trebui să facă parte din copilăria fiecărui cititor astfel încât ar reprezenta un cadou perfect pentru Crăciun.

Cărțile lui Jules Verne

Cred că fiecare dintre voi a citit cel puțin o carte scrisă de Jules Verne în perioada copilăriei. Titluri precum Căpitan la cincisprezece ani și O călătorie spre centrul pământului ar trebui să fie citite de către fiecare copil. Așadar, dacă nu știi ce cadouri să le oferi copiilor de Crăciun vă recomand să cumpărați cărți de Jules Verne.

Cărți pentru copii scrise de către autori români

Cărți pentru copii scriu și autorii români nu numai cei străini. Astfel pe grupurile unde am cerut ajutorul am primit mai multe recomandări de cadouri pentru copii printre care putem menționa următoarele titluri:

Acestea sunt recomandările mele de cărți pentru copii pe care le-am cules de pe grupurile de cititori de pe Facebook însă dacă mai doriți și alte sugestii puteți găsi idei de cadouri pe Elefant.Ro.

cărți pentru copii

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*