Concurs: Ce carte dorești să citești de pe Libris ?

Din păcate banii nu mi-au permis să organizez prea multe concursuri pe acest blog și îmi pare rău că nu am organizat mai multe concursuri până acum deoarece cred că cea mai bună metodă de a promova cititul este să oferi cărți.

Totuși în ultimul timp am încercat să găsesc niște sponsori care să mă ajute cu organizarea acestui concurs și astfel am reușit să încep o colaborare cu o librărie online dragă mie, și anume Libris.Ro. Dacă sunteți cititori fideli ai acestui blog atunci cu siguranță știți că nu ne aflăm la prima colaborare cu Libris și sperăm să urmeze cât mai multe, atât aici cât și pe celălalt blog al meu.

Spune-ne ce carte dorești să citești de pe Libris iar noi îți oferim un voucher de 40 de lei pentru a o achiziționa

Regulile concursului sunt simple. Tot ce trebuie să faci este să spui ce carte ai dori să citești de pe Libris.Ro și cu puțin noroc vei putea să o cumperi gratuit de pe Libris.Ro cu ajutorul voucherului de 40 de lei pe care îl oferim ca premiu.

Concursul se va termina pe data de 7 februarie iar atunci vom alege un câștigător prin intermediul site-ului random.org. Până atunci, te invităm să ne spui printr-un comentariu ce carte îți dorești să citești de pe Libris.Ro.

Nu uitați să completați o adresă de e-mail validă pentru a putea fi contactați pentru oferirea voucher-ului. Până atunci, nu putem decât să vă urăm succes și vă mai așteptăm pe blog deoarece vor mai urma concursuri în care puteți câștiga cărți online.

Succes!

UPDATE: Câștigatoarea este Adelina:


Untitled

untitled2

Felicitări participanților și vă mai aștept și la alte concursuri pe care le voi organiza curând.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

136 Comments Posted

  1. Buna ziua. Multumim pentru concurs. Mi-ar placea foarte mult sa citesc orice de John Saul. Am citit recent Umbra si mi s-a parut fabulos. Asadar, am cumpara mai multe carti de pe Libris.ro precum Cosmarul, Intuneric, Vocile sau Creatura. Un autor exceptional al thriller-ului psihologic.

  2. Doamne,cât mi.as dori sa câștig acest concurs.Cu acel voucher as vrea sa citesc cartea „Chocolate Box girls:Sweet Honey.As fi incantata căci sunt o mare admiratoare a cartilor in engleză.Super concurs!

  3. Mulțumim frumos pentru acest concurs! 🙂 Sper că nu îs prea târziu pe aici. Mi-ar plăcea tare mult să citesc cartea „Ce ne spunem când nu ne vorbim”, de Chris Simion, sau orice de Ileana Vulpescu. Orice! Femeia aceea scrie cu pana sufletului. Mulțumim, încă o dată, pentru concurs!

  4. Multumim pentru concurs,imi doresc foarte mult sa citesc una dintre aceste carti : Inteligenta sociala – Daniel Goleman sau Secretele succesului – Dale Carnegie.
    Lectura placuta castigatorului 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*