Ce mai citesc alții #1

Echipa de PR a librăriei online elefant.ro realizează în fiecare lună un studiu în urma căruia se stabilește care au fost cele mai vândute cărți. Mai apoi aceștia trimit topul mai departe bloggerilor și nu numai. Dacă tot am primit și eu mail-ul respectiv am decis să împărtășesc topul și cu voi.

Astfel în luna Ianuarie a anului 2015 cele mai citite eBooks au fost cele trei volume ale lui E L James, .

Pe locul al doilea în acest top se află cartea lui Paul Coehlo și anume . A treia poziție este ocupată de titlul lui Alice Munro Ură, prieteni, dragoste, căsătorie. Din acest top nu putea lipsi nici cartea președintelui Klaus Iohannis, Pas cu Pas.

Markus Zusak nu lipsește nici el din top cu cartea Hoțul de cărți deoarece este unul dintre cei mai căutați autori străini. Dintre autorii români, în prima lună a anului 2015, în top au fost Irina Binder cu volumul Fluturi, Tudor Chirilă cu Exerciții de echilibru precum și Chris Simion cu cartea Ce ne spunem când nu ne vorbim.

Voi ce ați citit în prima lună a lui 2015 ?

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

4 Comments Posted

  1. Eu citesc in medie doua carti pe saptamana asa ca in ianuarie am citit :Afaceri de familie de Amanfda Quick, Ingerul intunericului de Sidney Sheldon, Refugiul de Nora Roberts, Cimitirul animalelor de Stephen King si O dragoste tragica-destinul ultimului Romanov de Dora Levy Mossanen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*