Concurs: Câștigă cartea Prea multă fericire de Alice Munro

Zilele acestea mă gândeam ce concurs să mai organizăm și ce carte aș putea oferi. Uitându-mă prin bibliotecă și printre recenzii mi-am amintit de cartea Prea multă fericire de Alice Munro a cărei recenzie a apărut acum mult timp aici pe blog. Timpul a trecut, recenzia a fost publicată și sper că am reușit să convingem oamenii că această carte nu a primit Premiul Nobel în 2013 pe ochi frumoși.

Și, ca să vă convingem că este o carte foarte plăcută, ne-am gândit să o oferim unui/unei cititor/cititoare norocos sau norocoasă. După cum v-ați obișnuit deja, concursul nu are prea multe reguli.

De data aceasta tot ce trebuie să faceți este să ne propuneți câteva îmbunătățiri pe care voi le-ați aduce blogului BlogdeCarti.Ro. Spune-ne ce nu vă place sau ce ați dori să vedeți mai mult pe blog iar răspunsul pe care îl vom considera cel mai util și constructiv totodată va fi premiat cu cartea Prea multă fericire de Alice Munro.

Concursul începe astăzi, 8/5/2015, și se încheie pe data de 20/08/2015, deci aveți destul timp la dispoziție. Așadar, ce îmbunătățiri ați aduce acestui blog?

recenzie prea multa fericire de alice munro

De asemenea nu ne-am supăra nici dacă ne veți susține și cu un Like pe Facebook. Creștem de la o zi la alta și acolo și încercăm să vă facem zilele mai frumoase cu poze cu și despre cărți.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

14 Comments Posted

 1. După gustul meu, headerul primei pagini e cam colorat și induce privirea în eroare. Poate acolo ai putea lucra ceva :). Ah, și debifează, la naiba, default-ul la „abonează-mă la newsletter” din comentarii. Dau prea multe click-uri ca să o fac manual la fiecare comentariu. Și încă ceva: în newsticker-ul ăla mi se pare că sunt cam multe numere pentru un blog de cărți. Părerea mea.

 2. Am citit mai multe articole de pe blog și mi s-au părut interesante, mai ales cel cu promovarea lecturii de către profesori. De asemenea concursurile țin cititorii în priză, ceea ce iar e un plus.
  Singura schimbare pe care aș recomanda-o, ar fi o altă temă. Mi se pare impersonală, seacă. Mi-ar plăcea să văd ceva mai colorat, mai plin de viață. E doar părerea mea. În rest, îmi place că folosești multe imagini.

 3. Şi mie mi se pare mult prea încărcată prima pagina, are un aspect haotic. Îmi plăcea mai mult cum arăta blogul înainte de schimbarea temei. Aş alege cu ceva mai multă grijă recenziile primite de la colaboratori, sau le-aş îmbunătăţi (mi-a atras atenţia în special recenzia la „Exorcizat” unde „deci” este folosit abuziv şi deranjează iar exprimarea mi se pare pe alocuri colocvială).

 4. Eu as scoate pozele mari de pe homepage, incarca toata pagina. In rest tu știi cel mai bine unde mergi cu blogul. Recenziile colaboratorilor sunt Ok, dar senzatia per ansamblu este ca blogul e adresat adolescentilor.

 5. Imi place foarte mult acest blog, am citit carti recomandate, am cumparat carti datorita ponturilor cu reduceri…nu as modifica nici aspectul…

 6. Hmm…îmbunătăţiri blogului.Dacă stau să mă gândesc ,după ce am citit mai multe recenzi şi postări am remarcat faptul că „au pus punctul pe ” şi că ne este prezentat adevarul. În ceea ce priveşte ,din punct de vedere al disignerului ,blogul este pe placul meu. O mică problemă pe care am remarcat-o este relaţia cu cititori ,dar care este justificată din cauza timpului. Remarc faptul că este doar o părere propie exprimată nu neapărat pentru a câştiga concursul ,ci mai ales pe tru a-mi exprima admiraţia si respectul pentru administratori blogului.

 7. Mie personal îmi place blogul, îmi place şi prima pagina, fiind pe gustul meu. Sincer, eu aş schimba bara de sus. Nu ştiu exact de ce, dar cred că schimbată, ar face blogul mai primitor. Desigur, gusturile diferă.
  Mulţumim pentru concurs şi spor la muncă, pentru că blogul este într-advăr plăcut.

 8. Ai putea pune unele citate din carti pentru a atrage cititorii. Si cat despre tema blogului, legat de sigla ai putea schimba galbenul ocru intr-un verde pal deoarece rosu cu verde sunt culori complementare si ar arata mult mai bine, cat despre turcuazul de mai sus, ar merge ceva mai cald, precum un albastru deschis, asemnea cerului. Prima pagina e destul de ok, dar ai putea alerga mai elegant acele postari recente. In rest, blogul e bun si am comandat x carti de pe libris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*