CONCURS: Dă-ne like și-ți dăm o carte

Mi-am dat seama că una dintre cele mai bune metode prin intermediul căreia putem promova literatura este organizarea unui concurs. Asta deoarece atunci când oferim o carte, șansa ca respectivul câștigător sau câștigătoare să citească acea carte este foarte mare și astfel facem un om să citească o carte. Cu cât organizăm mai multe concursuri în care oferim cărți, cu atât mai mulți oameni vor citi o carte, sau mai multe.

De exemplu de data aceasta vă oferim cartea Moarte în familie scrisă de Charlaine Harris iar tot ce trebuie să faceți este să dați like paginii noaste de Facebook apăsând pe link-ul anterior sau folosind butonul de like din stânga. De asemenea trebuie să lăsați și un comentariu prin care să ne anunțați că ați dat like, pentru a ști cine participă și cine nu.

Concursul durează până pe 1 august, iar pe data de 2 august vom anunța câștigătorul sau câștigătoarea care va fi aleasă folosind un plugin care alege un comentariu random.

Succes!

UPDATE: Câștigătoarea este Codruța. Felicitări atât câștigătoarei cât și celorlalți participanți. Stați aproape deoarece pe parcursul zilei de astăzi, sau cel târziu mâine, vom lansa un nou concurs.

castigatoare concurs

Charlaine Harris Moarte in Familie

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

52 Comments Posted

  1. Sunt 10 volume, in caz de vreti sa va apucati sa cititi aceasta carte, iar „Moarte in familie” nu este primul. Serialul „True blood” s-a facut dupa aceste carti.
    Oricum, succes participantilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*