Cum să citești cărți pe telefonul mobil

Există persoane care la capitolul timp liber o duc foarte prost. Astfel nu toată lumea are timp să citească așa că este foarte important să aibă posibilitatea de a citi o carte atunci când au câteva momente libere. Poate că nu își permite oricine un  și nici nu putem avea chiar tot timpul o carte după noi. În aceste momente este foarte util să știm cum să citim o carte folosind telefonul mobil și astfel în rândurile următoare vă voi oferi un ghid despre cum să citești cărți folosind telefonul mobil.

Cum să citești cărți folosind telefonul mobil

Telefonul mobil este probabil dispozitivul care nu ne lipsește niciodată din buzunar. Acesta ar trebui folosit însă și într-un mod mai constructiv decât scrisul mesajelor sau navigatul pe internet. De exemplu telefonul mobil poate fi folosit și el pentru a citi cărți și chiar dacă la un moment dat ecranul telefonului nu mai este prea prietenos cu ochii, există momente în care ar putea fi de mare ajutor. De exemplu să spunem că ne aflăm în autobuz sau așteptăm pe cineva în parc, dacă tot nu avem nimic de facut atunci ar fi foarte bine să citim câteva pagini.

Totuși cum putem face acest lucru ? Ei bine nu este deloc greu să citești cărți pe telefon.

În primul rând avem nevoie de o aplicație care să ne ajute să folosim telefonul pentru a servi porția zilnică de lectură. De exemplu după o căutare pe Google Play folosind cuvântul eBook găsim o mulțime de aplicații ce pot fi folosite în acest sens. Totuși eu atunci când aveam un telefon inteligent, foloseam aplicația celor de la Amazon, și anume Amazon Kindle. Aceasta îmi oferea posibilitatea să cumpăr cărți direct din librăria Amazon însă puteam citi și cărțile transferate pe telefon cu ajutorul unui cablu de date.

De unde găsești cărți pentru telefonul mobil

Cărțile pot fi cumpărate și din Google Play deoarece acesta dispune de o categorie care conține doar cărți. Totuși nu e obligatoriu să le cumperi de acolo ci poți să le iei și de pe Elefant de exemplu iar mai apoi să le pui pe telefon cu ajutorul unui cablu de date. Aplicația le va găsi automat și îți va oferi posibilitatea de a le citi.

Așadar, cred că nu este deloc greu să citești cărți pe telefonul mobil astfel încât acesta nu ar mai trebui să fie privit doar ca pe un dispozitiv ce îți oferă acces la Facebook și mesaje ci și ca pe o posibilitate de a citi cărți atunci când ai câteva minute libere.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*