Cum să profiți mereu de prețurile mici la cărți

Suntem într-o perioadă când toată lumea își dă cu părerea despre cărți și cititori. Unii spun că tinerii nu mai citesc, alții critică noile cărți publicate, însă, cu toate astea, de când scriu aici pe blog am descoperit faptul că există o mulțime de cititori la noi.

Am descoperit diferite comunități, o mulțime de bloguri despre cărți care au sute sau chiar mii de vizite zilnic, ceea ce îmi spune că vor exista mereu cititori iubitori de carte. Și nu e deloc greu să fii cititor în această eră a tehnologiei. Poate că există multe tentații, puțin timp liber și nu prea multă motivație, dar avem totodată o mulțime de avantaje.

Putem cumpăra acum cărțile de pe internet, iar peste o zi vor fi livrate la ușă. Putem chiar să ne cumpărăm un eReader, iar livrarea va fi făcută instant dacă este vorba despre o carte digitală. De asemenea, consider că prețurile cărților nu sunt deloc mari, în comparație cu valoarea lor spirituală, dacă pot spune așa.

Există multe librării online, deci există și concurență. Iar cele mai bune arme cu care poți lureduceri cartipta împotriva concurenței sunt reducerile, ceea ce înseamnă un mare beneficiu pentru cititori. Avem reduceri săptămânal atât pe Libris, cât și pe Elefant (cele mai mari librării online ale momentului) dar și pe alte site-uri ale editurilor precum Nemira.Ro.

Astfel, atunci când îți dorești o carte bună, nu trebuie decât să aștepți câteva zile și cu siguranță o vei găsi la preț redus. Personal cred că piața de carte se bucură de cele mai mari și dese reduceri, mai ales în segmentul comerțului online, iar asta înseamnă că suntem norocoși, nu?

Chiar și noi încercăm să vă prezentăm mereu cele mai bune reduceri carti atunci când sunt organizate, iar asta pentru că știm cât de mult înseamnă pentru un cititor să poată adăuga o carte în plus în coș. Fericirea adevărată!

În final, putem concluziona faptul că nu e deloc costisitor să îți cumperi cărți din când în când, mai ales dacă știi să urmărești reducerile. Asta pentru că oricum cărțile nu au un preț mare, iar reduceri la cărți sunt organizate deseori. Să nu ne plângem deci, ci să ne simțim norocoși!

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*