Cum să supraviețuiești până apare următorul sezon Game of Thrones

Probabil deja o mare parte din fanii Game of Thrones au văzut încă de azi dimineață ultimul episod al sezonului 6, iar foarte mulți dintre ei se gândesc ce vor face până va apărea sezonul 7. Ei bine, la cât de tari au fost ultimele 2 episoade, cu siguranță este foarte greu să aștepți sezonul următor, însă m-am gândit să fac un ghid al supraviețuitorului pentru fanii Game of Thrones.

Așadar, ce e de făcut până la următorul sezon Game of Thrones?

1.Citește cărțile

Poate că pare nasol să te apuci de cărți după ce ai văzut toate sezoanele apărute, pentru că deja ți-ai dat singur o mulțime de spoilere. Ei bine, să știți că nu e chiar așa precum pare.

Eu unul am citit doar primul roman, Urzeala Tronurilor, și chiar dacă știam ce se va întâmpla, a fost la fel de palpitantă lectura cărții, pentru că sunt descrise multe alte detalii ignorate de serialul de pe HBO. Acum m-am apucat și de romanul cu numărul 2, Încleștarea regilor, și chiar îmi era dor de unele pasaje.

Astfel, dacă sunteți fani GOT, veți putea citi cărțile fără probleme și chiar cu entuziasm. Mai mult decât atât, nu știu sigur, însă e posibil chiar să aflăm ce se va întâmpla mai departe, înainte ca sezonul 7 să apară, deci e un motiv în plus.

De unde puteți cumpăra cărțile Game of Thrones:

carti game of thrones

2.Citește celelalte cărți Game of Thrones

Fiind o serie de succes, nu trebuie să ne mirăm că au mai apărut și alte cărți a căror subiect este tot povestea din Game of Thrones.

Cavalerul celor șapte regate – George R.R. Martin

Cavalerul celor sapte regate - George R.R. MartinUna din cărțile secundare Game of Thrones este Cavalerul celor șapte regate. Aici, acțiunea are loc cu o sută de ani înaintea de Urzeala Tronurilor, atunci când eroii erau Dunk și Egg, care trec prin diferite aventuri, înainte de existența familiei Stark, Lannister șamd.

Cartea conține 3 nuvele care vor fi cu siguranță pe gustul fanilor GOT.

Din Înțelepciunea Lui Tyrion Lannister – George R.R. Martin

Din Intelepciunea Lui Tyrion Lannister - George R.R. MartinTyrion Lannister este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Game of Thrones, mai ales pentru inteligența sa dar și pentru firea sa arogantă și deseori ironică. Ei bine dacă și voi îl îndrăgiți pe cel mai cunoscut pitic, atunci ar trebui să citiți o carte numai cu vorbe înțelepte și uneori barbare ale lui Tyrion. 160 de pagini și un preț de 35 de lei are această carte, însă deseori o veți găsi la prețul de 23 de lei. La fel ca acum.

Lumea De Gheață și Foc – George R.r. Martin

Lumea De Gheata Si Foc - George R.r. MartinCe poate fi mai plăcut decât o introducere în Urzeala Tronurilor? Ei bine o carte de tipul prolog este Lumea de Gheață și Foc, care este de fapt un album cu ilustrații ce au scopul de a ne prezenta istoria celor Șapte Regate și a Westerosului. Imagini vii cu lupte ce au marcat cele Șapte Regate vă vor impresiona dacă veți alege această carte. 336 de pagini la un preț piperat, mai ales că este o ediție cartonată, de 134 de lei, fiind acum redus la 87.

3.Cărți de colorat

Există și cărți de colorat pentru fanii Game of Thrones. Vorbeam acuma ceva timp despre cărțile de colorat pentru adulți și se pare că putem să colorăm până când va apărea sezonul 7. Puteți cumpăra o carte de colorat Game of Thrones de aici.

sansa din game of thrones

4.Reia tot serialul

Dacă tot nu vrei să citești toate cărțile Game of Thrones, să colorezi sau să le citești pe cele secundare, atunci ai putea să revezi cele 6 sezoane. Cred că vei suferi la fel de mult la moartea personajelor dragi.

5.Fă parte din Game of Thrones

TelltaleGames au lansat și un joc care îți va permite să faci parte din Game of Thrones. Acesta este genul acela de joc construit pe episoade, momentan fiind apărute 6 episoade în care tu poți juca.

jocuri cu game of thrones

6.BoardGame-ul Urzeala Tronurilor

Există și așa zise jocuri de societate bazate pe povestea din Game of Thrones, așa că eu cred că ar fi destul de distractiv să chemi câțiva amici acasă pentru a juca un astfel de joc.

Și aici se termină sfaturile mele însă dacă aveți sugestii, le aștept în secțiunea de comentarii cu drag.

Valar Morghulis!

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*