Cuvânt înainte

blogdecartipngDeschiderea acestui blog o aveam în plan încă din luna martie însă fiind aproape de a da piept în piept cu examenele de Bacalaureat am amânat deschiderea sa până în această zi, 11.08.2014.

Motivul pentru care am deschis BlogdeCărți.Ro este unul destul de simplu. Am dorit să îmbin două mari hobby-uri pe care le am în acest moment: bloggingul și cititul. Astfel am decis că ar trebui să deschid încă un blog de nișă – în prezent mai având un blog personal și un blog pe care postez știri din it – care să fie doar despre cărți.

Pentru mine deschiderea acestui blog este o adevărată provocare. Spun asta deoarece nu am mai scris vreo recenzie de carte până acum așa că va trebui să învăț ceva nou, un alt motiv pentru care BlogdeCărți este acum online.

Pe acest blog veți găsi recenzii de cărți, topuri, articole despre cărți dar și detalii despre evenimente precum sunt lansările de carte. Voi posta și atunci când librăriile online organizează promoții pentru ca citititorii să își poată cumpăra cărțile dorite la un preț mult mai mic.

Trebuie să menționez că vor fi prezente link-uri de afiliere atunci când scriu o recenzie. Am ales să folosesc această unealtă de monetizare deoarece îmi propun ca prin intermediul acestui blog să ofer cât mai multe cărți, indiferent că fac asta pe Facebook sau printr-un concurs organizat chiar aici pe blog. Fiind la început de drum nu știu în ce măsura voi putea primi o sponsorizare de cărți astfel încât voi afișa un banner sau un buton prin care cititorii vor putea cumpăra cărțile prin link-ul meu de afiliat în urma căruia eu voi câștiga 2-3 lei. Toți acești bani vor fi investiți în blog, adică în cărți și întreținerea blogului.

Vreau să promovez cititul și astfel țin să pun acele link-uri de afiliere pentru a putea oferi cărți prin care să influențez lumea să citească mai mult.

Momentan sunt singurul care scrie pe acest blog însă voi fi mereu dispus să colaborez ba chiar voi căuta persoane doritoare să scrie pe acest blog. De asemenea voi fi dispus să public recenzii scrise de cititori iar ca răsplată să îi ofer o altă carte. Acest lucru îl voi face sper, după prima luna a acestui blog dar și în funcție de sponsorizările pe care le voi primi precum și de comisioanele câștigate.

Sper ca cititorii să primească cu același drag cu care scriu pe blog și să încerce să contribuie cu un share, o donație de carte sau chiar și cu o urare de bine sau o sugestie.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

4 Comments Posted

  1. Buna! Am inceput abia acum sa iti citesc blogul, insa sunt impresionata. Ma bucur ca incurajezi cititul, si chiar daca sunt cam mica pentru a spune asta, ma bucur ca mai exista oameni care citesc. Bafta in continuare!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 15 motive ca să citești | BlogdeCarti.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*