De ce voi citi cartea Pas cu pas de Klaus Iohannis

Poate că tu ca cititor ai auzit de multe ori vorbindu-se despre această carte în ultiml timp. Ei bine se pare că vei mai auzi o dată deoarece și eu sunt unul dintre cititorii care și-ar dori să citească Pas cu pas de Klaus Iohannis.

Nu vreau să o citesc datorită succesului pe care l-a înregistrat domnul Klaus Iohannis în timpul alegerilor ci vreau să o citesc pentru persoana sa. Mulți citesc această carte deoarece a fost scrisă de către un președinte însă eu nu o citesc pentru funcția acestuia ci pentru felul său de a fi ca om, pentru mentalitatea și personalitatea sa pe care o admir fiind foarte interesantă pentru mine.

Am susținut și am admirat acest candidat în timpul campaniei electorale și de multe ori am zis că e un om prea bun pentru a fi președinte. Nu știam foarte multe lucruri despre el și nici acum nu pot spune că știu prea multe. Totuși acesta reprezintă un motiv în plus pentru mine să citesc această carte. Cum poate fi mai frumos să cunoști un om dacă nu printr-o carte?

De asemenea Klaus Iohannis mi se pare un om interesant și deștept și sunt sigur că la fel este și cartea sa. Fiind o carte autobiografică acesta ne vorbește despre viața sa însă eu, pe lângă faptul că aș dori să îi cunosc trecutul, aș încerca să învăt din greșelile și succesele sale. Astfel o consider o carte din care chiar aș avea ce să învăț și de aceea vreau să o citesc.

Vreau să citesc această carte pentru cultura mea generală dar și pentru a mă dezvolta ca om, pentru a cunoaște și o altă gândire precum și altă mentalitate și alte principii.

Acestea sunt câteva din motivele pentru care vreau să cumpăr cartea lui Klaus Iohannis. Tu vei citi această carte? Dacă răspunsul este afirmativ atunci o poți găsi pe Libris.

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*