Fifty Shades of Grey – Grey, disponibila la precomanda la Diverta

Știm prea bine deja că primele trei cărți marca Fifty Shades of Grey s-au bucurat de un succes neașteptat, aflându-se încă printre cele mai vândute cărți în magazinele online. Astfel, pentru a nu se crea prea multa isterie atunci când va fi lansată a patra carte, Grey, scrisă din perspectiva personajului masculin, aceasta poate fi comandată din librăria online Diverta, bucurându-se de transport gratuit precum și de o reducere de 15%.

Dupa ce majoritatea fanilor seriei au cerut asta, E.L. James a reluat povestea dragoste dintre cei doi tineri, însă de data aceasta perspectiva îi aparține lui Christian, după cum bine am zis și mai sus.

Cartea a fost lansată deja în limba engleză și a avut un succes uimitor: peste 1 milion de vânzări. La sfârșitul lunii acesteia va fi disponibilă și la noi însă până atunci puteți precomanda cartea de la Diverta, folosind linkul următor: http://bit.ly/1NGTTd2.

precomanda cartea grey

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*