Flash-uri din sens opus, de Marian Godină – carte cu autograf de pe eMag

Marian Godină este deja vedetă pe Facebook de mult timp și, imediat după lansarea cărții cu titlul „Flash-uri din sens opus” s-au vândut toate exemplarele pregătite pentru întregul an 2016. Vestea bună pentru susținătorii polițistului aflat în lupta pentru o țară cât mai corectă, fără polițiști care închid ochii la unele fărădelegi sau care se folosesc de grade pentru a obține anumite avantaje, este aceea că s-au tipărit și alte exemplare ce pot fi achiziționate chiar cu autograf.

Mai exact, eMag vinde cartea lui Godină cu 29 de lei, un preț accesibil dacă stăm să privim succesul cărții proaspăt lansate, iar primele 1000 volume comandate vor veni cu autograf de la polițistul vedetă pe Facebook.

UPDATE: Acum puteți precomanda cartea Flash-uri din sens opus, de Marian Godină, și de pe Libris. Dați click aici pentru a precomanda cartea cu transport gratuit.

flash-uri din sens opus de marian godina

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*