Fluturi 3, de Irina Binder va fi lansată pe 25 iunie

Cu siguranță cărțile autoarei Irinei Binder, Fluturi, au fost atât apreciate cât și foarte discutate, iar uneori au fost criticate destul de urât. Totul din cauza gusturilor diferite ale cititorilor. În ciuda contestațiilor, Irina Binder a anunțat deja de ceva timp că va lansa Fluturi 3, iar cartea va fi lansată peste o săptămână.

Iar Libris nu întârzie să profite de acest eveniment. Zic asta deoarece pe Libris veți putea cumpăra pe 25 iunie cartea Fluturi 3 cu autograf și cu transport gratuit. Totuși, de autograf se vor putea bucura doar primii 500 de cumpărători, iar la cât de mulți iubitori de Fluturi am văzut pe Facebook, sunt sigur că fanii autoarei vor intra pe Libris pe 25 la fel ca de Black Friday.

De asemenea, Fluturi a fost un bestseller pe piața de carte din România timp de 4 ani la rând, iar în funcție de succesul cărții Fluturi 3, tare e probabil să mai fie câțiva ani.

PS: Puteți cumpăra cartea Fluturi 3 și de pe Diverta, iar dacă o comandați până pe 8 iulie, aveți transport gratuit.

Libris ne oferă chiar și un fragment din Fluturi 3:

În profida faptului că mă dezamăgise și mă rănise, nu puteam să-l urăsc. Eram supărată pe el și simțeam nevoia să îl torturez cu reproșuri. Voiam să-l fac să simtă toată durerea mea, să simtă gustul amar al vinovăției, dar asta nu mi-ar fi adus mie alinare îmi era ciudă că nu-l puteam urî, fiindcă aveam impresia că dacă l-aș fi urât sau dacă măcar nu l-aș mai fi iubit, suferința mi-ar fi fost mai ușoară.

Când cineva ne rănește avem tendința să căutăm alinare în brațele protectoare ale cuiva care ne iubește și în care avem încredere. Eu nu mai aveam brațe primitoare care să-mi ofere liniște și siguranță. Aveam doar brațele imaginare ale tatălui meu pentru a mă adăposti.

Priveam omul care mă dezamăgise cel mai tare. Avea un aer vinovat, spășit, resemnat. Nu-și ridica privirea și aveam impresia că nici măcar nu respira. Stătea ca un condamnat care își aștepta îngrozit sentința. Mi-am amintit de îndată de tatăl meu care îmi spusese cândva să nu lovesc niciodată un om aflat la pământ, oricât de gravă ar fi greșeala lui.

Se-lanseaza-Fluturi-Volumul-3-

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

3 Comments Posted

  1. Adi, nici nu e de mirare ca scrierile Irinei Binder au atata succes la public. Da, totul se datoreaza publicului si nu scrierilor submediocre ale autoarei. Sa vorbim un pic despre acest public, despre nevoia de manelizare din care se hraneste societatea de azi. In fiecare an, ziarele ne prezinta situatia dezastruoasa de la examenele de bacalaureat, se atrage atentia asupra scaderii dramatice a nivelului educational din tara noastra, promovarea ingrijoratoare a nonvalorilor ce au invadat aproape toate domeniile. In lipsa unui invatamant performant (exceptand elitele) manelismul a cuprins cu repeziciune pana si literatura. Nu este de mirare cum au reusit niste scrieri mediocre sa aiba atata succes. Cum spuneam, daca n-ar fi existat fanii lipsiti de o cultura solida, si daca scara valorilor in societatea noastra aflata in deriva n-ar fi fost rasturnata, atunci scrierile Irinei Binder nici n-ar fi vazut vreodata lumina tiparului. Cat despre trambitele lansate despre volumul 3, preconizez ca singura schimbare de continut va fi fiind data de faptul ca autoarea (sau editura For You) a angajat pe cineva care sa corecteze greselile gramaticale si de exprimare care au abundat in primele doua volume. In rest, aceleasi ineptii pe post de filosofeala, acelasi subiect manelist si acelasi public (de toate varstele, ca doar incultura se regaseste la toate generatiile ce n-au prea citit carti in viata lor si au ignorat regulile gramaticale) dornic sa infulece extaziat maculaturi semidocte.
    Adi, ai curajul sa publici acest mesaj al meu? M-as mira…

    • Se pare că trebuie să te miri. 😀 Pentru că ai mai comentat aici pe blog, deci nu mai trebuie aprobat un comentariu de-al tău. Și chiar dacă ar fi trebuit să treacă printr-un astfel de procedeu, îl aprobam imediat, pentru că e o opinie inteligentă, argumentată și pe care o susțin. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*