A fost lansată prima librărie socială din România

Nu am publicat prea multe articole de tip știre aici pe blog, însă în ultimele zile am primit două comunicate de presă care mi s-au părut interesante, așa că am decis să scriu și pe blog despre ele, pentru ca cititorii să fie la curent cu toate noutățile din lumea cărților.

Cei de la Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC) au lansat de curând prima librărie socială din România cu numele Bookurești Social. Aceasta reprezintă mai exact o întreprindere culturală online de cărți în limba engleză dar și o întreprindere socială deoarece veniturile obținute sunt redirecționate către un proiect numit Fondul Visele Bătrânilor.

Bookurești Social are în stoc câteva sute de cărți, toate într-un sigur exemplar, dintre care majoritatea sunt noi. Un aspect interesant este faptul că transportul e gratuit, la fel ca pe Libris.

Așadar, dacă doriți să vă cumpărați cărți în engleză la un preț bun și cu transport gratuit, dar și să ajutați niște bătrâni care au cam fost uitați de autorități, vă recomand să faceți cumpărături de pe Bookuresti.social.

bookuresti

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*