Insomnii, de Irina Binder, disponibilă acum pe Libris

Cu siguranță Irina Binder reprezintă unul dintre cele mai sonore nume de pe piața de carte din România. Chiar dacă e și controversată de mulți, primele două volume Fluturi s-au bucurat de mare succes, la fel și al 3-lea volum lansat de curând.

Văzusem postări pe pagina sa de Facebook în legătură cu o nouă carte și, sincer să fiu, nu mă miră faptul că vine cu un nou titlu. Atunci când ai 3 cărți care sunt în topul vânzărilor, cu siguranță vei mai scrie și altele. Vei fi motivat atât de numărul de vânzări cât și de cererile fanilor. Iar fani sunt destui, chiar dacă multe persoane o contestă, așa cum ziceam și mai sus.

Totuși, dacă sunteți fani ai Irinei Binder atunci cu siguranță vreți să citiți și noua carte. Aceasta se numește Insomnii și este disponibilă la precomandă acum pe Libris. Prețul este de 45 de lei iar cartea arată cam așa:

Livrările vor începe pe data de 16 decembrie, deci vor ajunge înainte de Crăciun. Astfel, indiferent că vreți să vă faceți un cadou sau să faceți unui cititor un cadou interesant, cred că o carte nouă este o idee destul de bună. Desigur, numai pentru fanii acestui gen, stil sau autor.

Precomandă Insomnii de Irina Binder acum!

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*