La Botoșani este o patiserie care oferă o prăjitură pentru o carte

Nu numai recenziile și listele de cărți reprezintă articole utile pe un Blog de Cărți așa că m-am gândit că acestea ar trebui să promoveze mai mult inițiativele de la noi, și nu numai, care aduc în centrul atenției cărțile. Astfel începem o serie nouă de articole intitulată #eroiailiteraturii prin care să promovăm oamenii care vin cu inițiative frumoase, demne de laudă.

Iar această serie o începem cu o inițiativă din orașul Botoșani, despre care nu se vorbește prea mult pe bloguri, presă sau la TV și din care coincidența face să aparțin.

În Botoșani există o patiserie cu numele Patiseria Ștefania care oferă o prăjitură gratuit clienților care lasă o carte în schimb. Cărțile adunate vor fi folosite pentru a organiza mai apoi o bibliotecă de unde clienții vor putea împrumuta cărți pe care mai apoi să le savureze alături de o cafea și de o savarină. Ce poate fi mai plăcut decât un astfel de local?

De asemenea, clienții nu vor fi deranjați de fumul de țigară deoarece aici nu se fumează iar părinții care nu mai au timp de citit pentru că trebuie să aibă griji de cei mici, își vor putea lăsa copiii în locul de joacă special amenajat pentru aceștia astfel încât să se poată bucura în liniște de câteva capitole dintr-o carte din biblioteca patiseriei.

Patiseria Ștefania este, după cum bine spuneam și mai sus, situată în orașul Botoșani, mai exact pe pietonalul Unirii și cu siguranță voi merge acolo în următoarea perioadă sau cel târziu în ianuarie pentru a lăsa 2-3 titluri din partea BlogdeCarti.Ro.

Așadar, felicităm Patiseria Ștefania pentru inițiativa frumoasă cu care a venit și îi declarăm #eroiailiteraturii.

carti in botosani

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Victor Miron și Cărțile pe față sau cum să aduci Cărțile pe Facebook - BlogdeCarti.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*