Libris are o nouă ediție de semne de carte

Eu unul fac colecție de semne de carte iar în ultima vreme am încercat să fac rost de fiecare semn de carte din colecția Libris care s-a încheiat în urmă cu ceva timp. Chiar dacă nu am reușit să comand o carte de fiecare dată când era un nou semn de carte, am reușit să adun o mare parte din ele și poate voi face rost și de cele care îmi lipsesc.

Vestea bună este însă aceea că Libris a decis să înceapă o nouă ediție de semne de carte, care acum sunt mai colorate și au pe ele citate celebre despre cărți și citit. Primul număr arată cam așa:

semne de carte libris

Tot ce trebuie să faceți pentru a avea un astfel de semn de carte este să intrați pe Libris și să comandați o carte sau mai multe, iar în colet veți găsi și un astfel de semn de carte. Ediția este una limitată, iar în curând probabil că va apărea numărul 2, deci nu vom mai putea intra în posesia acestui semn de carte. Motiv pentru care ar trebui să vă grăbiți.

Voi colecționați semne de carte?

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*