Libris organizează un concurs pentru bloggeri

Din când în când, Libris organizează câte un concurs special pentru bloggeri cu niște premii WOW. Am participat și eu la unul în urmă cu ceva timp, însă de atunci am zis că nu voi mai participa și la altele. Iar asta deoarece mă implic mult și accept destul de greu eșecul, mai ales când sunt de altă părere. Mă rog.

Anul ăsta am decis să mă rezum doar la promovarea concursului. Ei bine, Libris întreabă bloggerii cititori cum s-au apucat de citit. Iar premiile sunt pe măsură.

Premiul I constă în suma de 1500 de lei, o invitație la Târgul Internațional de Carte și Muzică Brașov, cazare la Brașov pentru două persoane timp de noapte, precum și publicarea textului în revista Libris.

Premiul II nu este nici el de ignorat. Anume 1000 de lei, invitație la același târg, aceeași cazare precum și publicarea textului în revistă.

Premiul III constă în suma de 500 de lei, o invitație la Târgul Internațional de Carte și Muzică Brașov, cazare la Brașov și publicarea textului în revista Libris.

Articolul trebuie să fie de minim 250-300 de cuvinte, în care să povestești cum te-ai apucat de citit. Trebuie ca în articol să pui două link-uri pe cuvintele cheie „cărți noi” și „cărți de beletristică”, iar la final să menționezi că articolul răspunde provocării Libris cu ocazia ediției XIV a Târgului Internaționa de Carte și Muzică Libris Brașov. Apoi, se trimite un mail către concurs@libris.ro cu link-ul către articol. Mai e timp doar până mâine, 12 martie.

Câștigătorii se anunță pe 24 martie. Baftă!

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*