Libris pregătește cea mai lungă zi de reduceri

Se pare că Libris organizează din ce în ce mai multe reduceri. În ultimul timp au organizat tot felul de promoții, una mai interesantă decât cealaltă, însă nu se opresc aici.

Mâine, 22.08.2014, se anunță cea mai lungă zi de reduceri. Personal sunt foarte entuziasmat și abia aștept să văd ce titluri mă vor atrage mâine. De asemenea mâine dis de dimineață voi reactualiza acest articol pentru a vă anunța reducerile pe care le organizează librăria cu cele mai multe cărți online.

Rugămintea noastră este să cumpărați cărți prin linkul nostru de afiliere, deoarece doar așa vom putea achiziționa cărțile pe care să le oferim prin intermediul acestui blog. Totodată dacă mâine veți cumpăra cărți folosind butonul de mai jos voi organiza un concurs în care voi oferi cărți cititorilor acestui blog. Stați pe aproape.

UPDATE: Cea mai lungă zi de promoții a început. Puteți găsi cărțile folosind butonul de mai jos. 

Cumpara carti la reduceri de pana la 92%

Reduceri curpinse intr 50% si 66%

 

Cumpara carti la reduceri cu 40% mai ieftine

 

Cumpara carti la reduceri cu 35% mai ieftine

Cumpara carti la reduceri cu 30% mai ieftine

Cumpara carti la reduceri cu 30% mai ieftine in engleza

 

 

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Concurs - caștigă cartea Ia uite cine s-a intors de Timur Vermes | BlogdeCarti.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*