Libris are site nou

Scriam astăzi pe pagina de Facebook a blogului faptul că Libris are site nou, dar am ținut să public un articol și pe blog. Iar asta deoarece eu cred că schimbarea este importantă, mai ales pentru că vizează cea mai mare librărie online de la noi.

Dacă ai intrat astăzi pe Libris, probabil că ai văzut că site-ul este unul nou. Și cu siguranță arată mult mai bine decât înainte, cu toate că nu era urât nici până acum. Totuși, avea un aspect de site vechi, așa că era timpul să vină cu ceva nou.

Ce noutăți aduce noul Libris.Ro?

În mare parte, paleta de culori și structura este cam aceeași. Totuși, aerul pe care Libris.Ro îl transmite este unul mai modern și cred că arată așa cum un site ar trebui să arate în 2017. Culorile se potrivesc mai bine parcă și ți-e mai mare dragul să navighezi pe site. Dar ce aduce nou versiunea îmbunătățită?

  • Funcția de căutare a fost îmbunătățită. Poți alege în ce categorie să cauți.
  • Prima pagină este mai bine structurată, mai multe recomandări de cărți alese după diferite criterii. Ai un rezumat cu cele mai bune reduceri, recomandări, noutăți dar și topuri de cărți în funcție de editură. Ultima categorie îmi place cel mai mult.
  • Acum există o funcție care arată ce cărți se vând în timp real. Este o caracteristică interesantă, pe care am văzut-o și pe eMag. Cred că e și foarte utilă mai ales pentru bloggerii care fac afiliere pe nișa de carte.
  • Nu țin minte să fi existat până acum, însă observ o opțiune care îți permite să răsfoiești cărțile. Cel puțin acum opțiunea asta există la mult mai multe cărți. Astfel, poți citi primele pagini înainte de a cumpăra o carte, pentru a te convinge că merită cumpărată.
  • A fost introdus un sistem de puncte de fidelitate. Puncte primești desigur atunci când cumperi cărți, iar mai apoi vei putea folosi punctele pentru a cumpăra cărți. Tare, nu? De asemenea, clienții fideli vor primi reduceri personalizate.
  • Și panoul contului de utilizator a fost schimbat. Aici ai detalii despre comenzile tale, dar și acces la ebook-urile pe care le-ai cumpărat. De asemenea, îmi pare și mai ușor de folosit.

Cam acestea sunt noutățile observate de mine, dar poți vedea și tu ce e nou dacă intri pe Libris.

De asemenea, aș vrea să aflu ce părere ai tu despre noul site Libris?

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*