Muzică pentru citit

După cum spuneam în articolul cu exerciții pe care trebuie să le faci dacă vrei să citești mai repede , eu ascult muzică în timp ce citesc. Nu mă încurcă la concentrare ba chiar face cititul să fie mai interesant și mai plăcut.

Astfel în acest articol vă voi oferi câteva link-uri de pe Youtube care vă oferă muzică pentru citit. Acestea le voi clasifica în funcție de genul cărții.

Muzică pentru citit cărți de dragoste

Dacă vrei să citești un roman de dragoste și să simți iubirea personajelor prin tot corpul tău atunci poți asculta colajul de mai jos care durează o oră. Mie mi se pare foarte plăcut, relaxant și numai bun pentru citit.

Muzică pentru citit romane polițiste precum și fantasy

Personal folosesc acest colaj pentru a citi Game of Thrones însă sunt sigur că pot fi citite și alte tipuri de cărți pe acest fundal. Nu am încercat însă consider că atât romanele horror cât și cele SF sau cele polițiste pot fi citite pe un asemenea fundal.

Muzică pentru citit de toate

Dacă citești un alt tip de roman înafară de cele de mai sus, atunci îți recomand unul din videoclipurile de mai jos:

Acestea sunt videoclipurile pe care le ascult eu de obicei atunci când citesc. Totuși puteți găsi mult mai multe videoclipuri pe Youtube căutând music for reading.

 

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

6 Comments Posted

  1. Am încercat înainte cu prima melodie, și se citește chiar ușor. Nu pot să zic că m-a ajutat în vreun fel, dar nici nu m-a încurcat, M-aș putea obișnui cu muzica de fundal. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*