De luni Omul va aduce Cartea de la ora 5

Am fost foarte dezamăgit atunci când am văzut că PRO TV renunță la „Omul care aduce cartea” și, pentru a nu știu câta oară, am zis că nu mai există nimic bun de văzut la TV. Totuși, nu am fost singurul dezamăgit de decizia PRO TV așa că, de câteva zile tot apăreau știri în legătură cu o nouă emisiune în colaborare cu un important CEO.

Mai exact, Iulian Stanciu, cunoscut pentru faptul că este CEO eMag, a venit în sprijinul său și au început o colaborare în urma căreia s-a născut „Cartea de la ora 5”.

Astfel, de acum Omul care aduce cartea se transformă în Cartea de la ora 5 și va fi difuzată exclusiv pe internet, pe site-ul cu același nume: carteadelaora5.ro. Printre schimbări se află și faptul că emisiunea va fi difuzată acum de la ora 17:00, de luni până vineri, începând de săptămâna viitoare. Ora 17 cred că este mult mai potrivită decât cea a emisiunii de la Pro TV, mai ales că unii se aflau deja la școală, la servici sau la cursuri atunci. Totodată, cu siguranță vom putea urmări edițiile precedente pe același site.

Filmările vor fi făcute chiar acasă la Dan C Mihăilescu iar prima carte prezentată de aceasta va fi una foarte discutată în ultima vreme și anume noul titlu al lui Mircea Cărtărescu, Solenoid.

Iulian Stanciu a spus că noua emisiune va fi una tipică mediului online, iar noi cei care îl vom urmări vom putea propune cărți, vom putea vota și vom putea veni cu recenzii, deci interacțiunea cu publicul a fost dusă la un alt nivel. În același timp, nu vor fi prezente reclame pe site, astfel încât singurul lucru promovat de către „Cartea de la ora 5” să fie cititul.

Așadar, dragi cititori, nu ne rămâne decât să așteptăm ziua de luni, ora 5, pentru „Cartea de la ora 5”.

cartea de la ora 5

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

2 Comments Posted

  1. Saluare! Ne bucurăm că ai scris despre noul proiect semnat de Dan C. Mihăilescu și eMag. Ne bucurăm la fel de mult pentru inițiativa asta. Apropo, dacă vrei să îți fie mai ușor să găsești reducerile de carte, folosește cu încredere comparatorul nostru — BookAlarm: http://bookalarm.ro/
    Cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*