Oprim înscrierile pentru echipa BlogdeCarti.Ro

Am rămas profund impresionat atunci când am publicat articolul în care anunțam că suntem în căutare de noi membri. Am primit foarte multe mesaje, like-uri și distribuiri pe Facebook și au ajuns aproximativ 500 de persoane aici pe blog, doar azi.

Trebuie să recunosc că mi-a fost foarte greu să aleg de aceea am mizat foarte mult pe experiență astfel încât recenziile scrise înainte precum și experiența în ceea ce privește platforma de WordPress au reprezentat mari avantaje. Am încercat de asemenea să observ și pofta de lectură pe care cei care m-au contactat o aveau și sper că am observat bine.

În curând veți găsi o pagină intitulată Echipă unde vor fi prezentați toți membrii care scriu pentru BlogdeCarti.Ro.

Restul nu trebuie să fiți dezamăgiți deoarece sunt sigur că vom face noi recrutări deoarece pentru început am fost nevoit să aleg doar 3 persoane, pentru a ne obișnui cu lucrul în echipă, coordonare șamd. Recunosc că e o adevărată provocare și pentru mine deoarece în majoritatea timpului am ales să lucrez singur și să mă ocup eu de toate.

Pentru cei care au dorit să facă parte din echipa BlogdeCarti.Ro precum și pentru restul cititorilor acestui blog care doresc să scrie pe blog, am creat pagina Trimite o recenzie prin intermediul căreia textele voastre pot apărea pe blog iar în funcție de calitatea acestora precum și de reacția cititorilor, ar putea reprezenta cheia către echipa acestui blog.

Mulțumesc încă odată celor care mi-au trimis mesaje și sper că am reușit să răspund la fiecare dintre ele.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*