targulcartii pareri

Păreri despre TargulCartii.Ro, unul dintre cele mai mari anticariate online

Cred că fiecare cititor ar vrea să poată cumpăra cât mai multe cărți, cu bani cât mai puțini. Iar acest lucru nu e chiar imposibil. Deseori apar reduceri interesante, iar anticariatele nu sunt deloc puține. Ba chiar acum există multe anticariate online, iar despre unul dintre ele vreau și eu să vorbesc în acest articol.

TargulCartii.Ro – unul dintre cele mai mari anticariate online

Am văzut deseori reclame promovate pe Facebook de la TargulCartii.Ro. Și, curios fiind, am intrat desigur pe site pentru a vedea despre ce e vorba. Am descoperit multe cărți în regim de anticariat la preț foarte bun. Sunt și cărți noi, iar prețurile sunt cam la fel precum cele de pe Libris sau de pe Elefant. Totuși, despre cele din anticariat vreau să vorbesc.

Am găsit foarte multe cărți bune la prețuri de la 4 lei, la 8-9 lei. Am încercat să cumpăr cât mai multe cărți, cu bani puțini, așa cum am zis și mai sus. Cu 38 de lei, am cumpărat următoarele cărți: Jane Eyre de Charlotte Bronte, Patul lui Procust de Camil Petrescu, Marele singuratic de Marin Preda, Marile speranțe de Charles Dickens, Roșu și negru de Stendhal, Lorelei de Ionel Teodoreanu și Trei într-o barcă de Jerome K. Jerome. Adică 7 cărți. Cu tot cu transport, comanda a fost de 50 de lei.

Calitatea cărților

Am vrut să comand de pe Târgul Cărții mai ales pentru că voiam să adaug niște cărți mai vechi în bibliotecă. Eram conștient deci că voi primi cărți vechi. Totuși, calitatea lor este una neașteptat de bună. Practic, nu au nici un defect. Se vede doar trecerea timpului care le-a schimbat culoarea, dar asta le face și mai valoroase.

Nota 10 pentru calitate deci.

Transport

Singurul aspect care m-a deranjat este transportul. Iar aici vina nu este tocmai a celor de la TârgulCărții.Ro. Am dat comanda miercuri după-masă, iar ei au trimis coletul joi prin DPD. În mod normal, vineri trebuia să ajungă, sau cel târziu sâmbătă. Însă cei de la DPD au făcut nu știu ce greșeli, iar eu am primit coletul abia marți. M-a deranjat teribil de mult faptul că s-au mișcat chiar atât de mult.

Era ok să nu ajungă vineri sau sâmbătă. Dar totuși luni era un termen ok.

Așa cum am zis și mai sus, nu este vina celor de la TârgulCărții.Ro, însă ar putea să aleagă o altă firmă de curierat. Cel puțin eu am avut mai mereu probleme cu DPD. Data viitoare când voi comanda, pentru că mai vreau să o fac, voi cere să le trimită fie cu altă firmă, sau chiar prin poștă. Sper să fie de acord.

Și cam atât despre TargulCartii.Ro. Voi din ce anticariate online ați mai cumpărat cărți?

targulcartii pareri

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

5 Comments Posted

  1. Și eu am avut câteva comenzi la târgul cărții, dar am mers mereu să ridic cărțile personal. Uneori nu am timp să merg efectiv în anticariat să cotrobăi prin rafturi așa că, dacă știu că vreau neapărat o carte o comand și apoi o ridic gratuit. Au și destul de multe cărți noi la prețuri accesibile. Nota 10 și din partea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*