Provocare: O carte într-o singură zi

Pe sfârșit de an mi-am dat seama faptul că în ultimul timp nu am mai citit la fel de mult precum o făceam înainte. Aș vrea totuși să termin anul cu un număr de cărți citite cât mai mare și astfel mi-am lansat singur o provocare și anume aceea de a citi o carte doar într-o singură zi.

Am mai făcut acest lucru o dată, atunci când am citit The Hobbit și trebuie să fiu sincer și să zic că a fost o experiență tare faină ca dimineața să începi o carte și până-n seară să o termini. Chiar dacă imediat după ce termini cartea de citit ți se face dor de personajele din carte și de tot ce ține de acțiunea sa, e frumos să te desprinzi de realitate o zi și să intri într-o altă lume.

Astfel acum caut cartea pe care o voi citi astăzi și abia aștept să o găsesc și să încep să o citesc.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

2 Comments Posted

  1. Buna!
    Cam cate carti citesti intr-un an sau intr-o luna ? 🙂
    Si eu mi-am propus de multe ori un numar de carti pe care vreau sa îe termin intr-o luna sau intr-un an, dar nu am reusit uneori sa fca rost de toate cartile pe care le vroiam …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*